Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Mocions Desperta't 2019-2023

Mocions Desperta't 2019-2023

2021

- Moció de Desperta't per un habitatge digne de protecció oficial en el ple ordinari del 28 de gener. Aquesta moció no prospera. Hi voten a favor la CUP i Desperta't (3 vots). Els regidors i regidores d'ERC hi voten en contra (7 vots) i els regidors de Junts (1 vot) i PSC (1 vot) s'hi abstenen.

- Moció conjunta de tos els Grups Municipals pel reconeixement públic del dol gestacional i perinatal en el ple ordinari del 28 de gener. Aquesta moció s'aprova per unanimitat.

- Moció del grup municipal de Desperta't per l'habilitació d'un pàrquing per autocaravanes a les Cases d'Alcanar en el ple del 27 de maig. Aquesta moció no prospera. Hi voten a favor la CUP, Junts, Desperta't i PSC (5 vots en total). Els regidors i regidores d'ERC hi voten en contra (8 vots).

- Moció de Desperta't perquè les obres d'urbanització dels Codonyers es posen en marxa amb l'aprovació definitiva del projecte per part de la regidoria d'Urbanisme en un termini de sis mesos, en el ple ordinari del 25 de novembre. La moció no prospera. ERC hi vota en contra; la CUP i Junts s'hi abstenen; mentre que el PSC i Desperta't voten a favor.