Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Mocions CUP 2019-2023

Mocions CUP 2019-2023

2023

- Moció de la CUP per la implantació d'un control ètic de coloms al municipi, en ple ordinari del 28 de setembre 

2022

- Moció de la CUP en defensa de la cohesió social, la igualtat d'oportunitats i el català en el ple extraordinari del 24 de febrer. S'aprova amb els vots favorables de la CUP, ERC i Junts. El PSC i Desperta't s'hi abstenen.

- Moció de la CUP de rebuig al projecte de construcció de tres assuts i centrals hidroelèctriques al tram final del riu Ebre en el ple extraordinari del 24 de febrer. S'aprova amb el vot favorable de tots els grups municipals tret de l'abstenció del PSC.

- Moció de la CUP sobre la implantació planificada de les energies renovables al territori en el ple ordinari del 31 de març. La moció no prospera per què els regidors d'ERC voten en contra. La CUP, el PSC i Desperta't voten a favor i Junts s'hi absté. 

- Moció de la CUP per informar sobre la qualitat de l'aigua de consum en el ple ordinari del 31 de març. S'aprova per unanimitat. 

- Moció de la CUP per a la creació del servei d'atenció veïnal sobre les factures d'electricitat i gas. S'aprova per unanimitat. 

2021

- Moció de la CUP sobre la violència masclista i l'afectació de la COVID en el ple ordinari del 28 de gener. Aquesta moció no prospera: hi vota a favor la CUP (2 vots) i el PSC (1 vot). Els regidors i regidores d'ERC hi voten en contra (7 vots). Els regidors de Junts (1 vot) i Desperta't (1 vot) s'hi abstenen.

Moció conjunta de tos els Grups Municipals pel reconeixement públic del dol gestacional i perinatal en el ple ordinari del 28 de gener. Aquesta moció s'aprova per unanimitat.

- Moció de la CUP per donar suport als encausats i encausades per les manifestacions a la Jonquera en el ple ordinari del 27 de maig. La moció s'aprova per unanimitat, tret de l'abstenció del PSC i Desperta't.

- Moció de la CUP en motiu del 8 de març, Dia Internacional de les Dones Treballadores en el ple ordinari del 27 de maig. Aquesta moció s'aprova per unanimitat.

- Moció conjunta del PSC i la CUP per demanar la construcció d'un nou hospital a Tortosa en el ple del 27 de maig. La moció s'aprova per unanimitat.

- Moció conjunta de la CUP i ERC de suport a Pablo Hásel en el ple del 27 de maig. La moció s'aprova per unanimitat, tret de l'abstenció del PSC i Desperta't.

- Moció de la CUP Alcanar - Les Cases per  informar de la qualitat de l'aigua de consumen informar de la qualitat de l'aigua de consumen el ple extraordinari del 26 d'agost. Es retira la moció de la cup a petició de la regidora Èrica Bel.

- Moció de la CUP Alcanar - Les Cases sobre la implantació planificada de les energies renovables al territori en el ple extraordinari del 26 d'agost. Es retira la moció de la cup a petició del regidor Xavier Queralt.

- Moció de la CUP Alcanar-Les Cases per garantir el dret a la interrupció voluntària de l’embaràs a la xarxa de serveis públics de salut de Catalunya (vaga feminista) en el ple extraordinari del 26 d'agost. La moció s'aprova amb el vot favorable del 8 regidors del grup d'ERC i del 2 regidors de la CUP; i amb les abstencions de: la regidora del PSC, del regidor del grup Desperta't i, del regidor de Junts.

2020

- Moció en suport a les reivindicacions del moviment feminista per el 8M presentada per la CUP en el ple municipal del 28/05/2020. S'aprova per unanimitat amb una esmena.

- Moció per exigir la continuïtat dels punts de guaita forestal a les Terres de l'Ebre i a la resta de Catalunya, presentada per la CUP en el ple municipal del 18/08/2020. S'aprova per unanimitat.

- Moció per la derogació de la LRSAL i la llei d'estabilitat pressupostària com a mesura necessària per afrontar la nova crisis social i econòmica, presentada per la CUP en el ple municipal del 18/08/2020. S'aprova amb una esmena i 12 vots a favor (8 d'ERC-AM, 2 de la CUP, 1 de Junts i 1 de Desperta't) i 1 abstenció (PSC-CP).

- Moció de la CUP per un nou programa de competitivitat empresarial en el ple municipal del 24/09/2020. La moció no prospera; amb 5 vots a favor del PSC, la CUP i Desperta't i 8 vots en contra d'ERC.

- Moció de la CUP per reclamar mesures per contenir els rebrots i mesures de suport al sector de la restauració, petit teixit comercial, autònoms i PIMES del municipi en el ple municipal  ordinari del 30/11/2020. La CUP, Desperta't i Junts voten a favor. ERC i PSC s'hi abstenen.

- Moció de la CUP per rebutjar el transvassament a la Conca de Barberà i per la dissolució del Consorci d'Aigües de Tarragona (CAT) en el ple municipal  ordinari del 30/11/2020.  Aquesta moció no prospera. La CUP hi vota a favor. ERC i Junts hi voten en contra. PSC i Desperta't s'hi abstenen.