Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Moció Junts 2019-2023

Moció Junts 2019-2023

2022

- Moció conjunta d'ERC i Junts de suport als Jutges de Pau en el ple extraoridinari del 9 de juny. S’aprova per majoria absoluta amb el vot favorable dels 7 regidors i regidores del grup d’ERC, de la CUP, de  Junts i Desperta't. El grup PSC-CP s'hi absté.

- Moció de Junts contra l'ocupació il·legal d'habitatges en el ple ordinari del 28 de juliol. La moció prospera amb els vots favorables de Junts, PSC i Desperta't. Els regidors d'ERC s'hi abstenen i el grup de la CUP hi vota en contra. 

- Moció de Junts per demanar al Departament d'Acció Climàtica que accelere el nou reglament que ha de permetre la crema de restes en els camps de conreu en el ple ordinari del 29 de setembre. No s'aprova per 3 vots a favor (1 del PSC-CP, 1 de Junts i 1 de Desperta't), 2 vots d'abstenció (2 de la CUP), i 6 vots en contra (6 d'ERC-AM).

2021

Moció conjunta de tos els Grups Municipals pel reconeixement públic del dol gestacional i perinatal en el ple ordinari del 28 de gener. Aquesta moció s'aprova per unanimitat.

- Moció de Junts per reclamar un manteniment de les vies pecuàries del t.m. d'Alcanar, en el ple ordinari del 25 de novembre. S'aprova per unanimitat.

2020

- Moció de rebuig a la resolució de la Junta Electoral Central respecte el M.H. President de la Generalitat Quim Torra, i l'Eurodiputat Oriol Junqueras presentada conjuntament per ERC i Junts per Alcanar, Les Cases i Alcanar-Platja en el ple municipal del 30/01/2020. S'aprova amb 12 vots a favor (ERC-AM, CUP, PSC-CP i Junts) i 1 abstenció (Desperta't).