Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Meritxell Ulldemolins Subirats

Meritxell Ulldemolins Subirats

Càrrec: 

  • Regidoria d’Equipaments municipals.
  • Regidoria de Mercats Municipals.
  • Regidoria de Festes.
  • Regidoria de Cicles vitals (infància, adolescència, joventut i gent gran)
  • Regidoria d’Alcanar-Platja.
  • Regidoria de Participació ciutadana i entitats municipals.


Pertany al govern: 

Partit polític: ERC- AM

Contacte: mulldemolins@alcanar.cat

Horari de visites: hores a convenir

Com demanar visita:  concertar cita a mulldemolins@alcanar.cat

Biografia: Meritxell Ulldemolins i Subirats, nascuda a Alcanar el 5 d'octubre del 1984, any de Quinquennals.

Mare de dues filles, formada en relacions públiques, turisme i hosteleria a l'Escola Formàtic Barna de Barcelona. És la segona legislatura que està a govern i en aquest temps s'ha format a la càtedra Enric Prat de la Riba d'estudis jurídics locals i actualment està cursant el grau de Ciències Polítiques i de l'administració a la UOC.

Ferma defensora de la dona, implicada en el sector social i amb les persones nouvingudes del municipi. Militant d'ERC compromesa amb el partit, és secretària de la secció local d'Esquerra Alcanar, les Cases i Alcanar platja i en l'actualitat forma part de l'executiva comarcal del Montsià al capdavant de la Secretaria de Ciutadania.

Com a regidora de Cicles Vital (infància, adolescència, joventut i gent gran), emprenc aquest nou repte amb el compromís de posar al ciutadà per davant de tot, col·lectius que s'han d'escoltar i desenvolupar polítiques per poder continuar treballant en projectes pròspers amb la finalitat que tothom trobe el seu espai en la societat on vivim.
La Regidoria de Participació Ciutadana i entitats municipals, és el motor del poble, la meua passió. Contempla l'aproximació de la gestió pública a la ciutadania, facilitar el seu dia a dia, sempre amb vocació de servei, crear llaços entre entitats i ajuntament, treballant projectes enriquidors i basats en les necessitats ciutadanes per millorar el nostre municipi.
Així com la modernització dels governs locals, un dels reptes en aquest mandat és l'actualització del Reglament Orgànic Municipal, i continuar destacant amb la transparència i bon govern a l'INFOPARTICIPA, entre altres.
Amb la creació de la regidoria d'equipaments municipals, es contempla la tasca d'organització i coordinació de cadascun d'ells, Alcanar compta amb més de 15 equipaments municipals en un alt nivell d'activitat ciutadana, on tothom i té cabuda, poder gaudir-los en les màximes condicions i dur a terme diferents activitats.
Per a la regidoria de Mercats Municipals, nova en aquesta legislatura, la visualitzo com el punt de compravenda dels nostres productes de proximitat i km 0. Alcanar pot fer gala dels seus cítrics, verdures, hortalisses, del peix fresc de la llotja de les Cases, dinamitzar l'epicentre d'aquesta activitat de comerç local, conjuntament amb els paradistes és un dels reptes que més anhelo.
La Regidoria de Festes és de les més complexes, es mescla tradició, sentiments, modernitat, arrels, sempre són el punt de trobada ciutadà, on gaudim dels amics i familiars i de la gent que ens visita, i és aquí on s'ha de treballar el model de festes més adequat i engrescador per a tothom. Les nostres festes majors ens representen, i estar al capdavant d'aquesta regidora em fa sentir molt afortunada i orgullosa de ser canareva.
Regidoria d'Alcanar platja, engloba la representació dels veïns i veïnes que viuen allí, promoure noves iniciatives de relació entre l'ajuntament i els veïns i veïnes, atendre transversalment amb altres regidories aquelles necessitats i inquietuds. Promoure el Consell d'Alcanar platja per capitalitzar i treballar conjuntament.

Declaració: patrimonial i d'activitats/ incompatibilitats.

Retribucions:  Exerceix el seu càrrec amb dedicació del 65%, percebent l’import de 18.186,35 euros bruts anuals. Aquesta retribució es percebrà en 12 pagues, donant-la d’alta al règim general de la Seguretat Social. No té dret a la percepció d’assistències per la concurrència efectiva a les sessions dels òrgans col·legiats de la corporació.

Més informació