Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Alcanar celebra les XII Jornades Gastronòmiques del Llagostí una cita ineludible per als amants de la gastronomia

Alcanar celebra les XII Jornades Gastronòmiques del Llagostí una cita ineludible per als amants de la gastronomia

| gastronomia

El pròxim mes de maig, Alcanar celebra XII Jornades Gastronòmiques del Llagostí, un esdeveniment culinari anual que posa en relleu la riquesa i la diversitat de la seva oferta gastronòmica. Del 24 de maig al 21 de juny, veïns i visitants tindran l'oportunitat de gaudir d'un autèntic festival de sabors mariners, amb el llagostí com a estrella indiscutible del plat.

Amb la participació del col·lectiu gastronòmic, les Jornades Gastronòmiques del Llagostí ofereixen una gran varietat de plats creatius i deliciosos, tots ells destacant la versatilitat i l'exquisidesa del llagostí. Des de les preparacions tradicionals fins a les creacions més innovadores, els comensals podran delectar-se amb una experiència culinària única que captura l'essència del mar.

L'Alcalde en funcions i Regidor de Turisme, Marc Chavalera, ha expressat la seva emoció pel retorn d'aquest esdeveniment tan esperat: 'Les Jornades Gastronòmiques del Llagostí són un dels moments més esperats de l'any. És una oportunitat de mostrar la nostra tradició culinària i d'atraure visitants al municipi. Estic encantat de veure com cada any aquest esdeveniment creix i prospera, convertint-se en una cita imprescindible per a tots els amants de la gastronomia'.

Mar Sancho, regidora de Projecció de Poble, ha destacat el valor de celebrar anualment les Jornades Gastronòmiques: 'Aquestes jornades no només celebren la nostra excel·lent cuina local, sinó que també contribueixen a la projecció del nostre municipi. És un moment per a reunir-nos com a poble i mostrar al món el millor de la nostra cultura gastronòmica. Les Jornades Gastronòmiques del Llagostí són una finestra a la nostra identitat i una oportunitat per a compartir-la amb tots els qui ens visiten'.

>> Consulta els menús

Més informació