Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Francisco Reverter Sánchez

Francisco Reverter Sánchez

Càrrec: regidor a l'oposició

Pertany al govern: no

Partit polític: PDeCAT Alcanar, Les Cases i Alcanar-Platja

Biografia: Nascut el 21 d'abril de 1979, casat i amb dos filles, actualment ocupo el càrrec de regidor a l'Ajuntament d'Alcanar en representació del grup municipal PDeCAT Alcanar, les Cases i Alcanar Platja des del passat mes de novembre de 2020.

Estic llicenciat en Geografia per la URV i a més a més he cursat el postgrau "Diagnòstic i gestió ambiental" per la UB i a punt d’acabar la diplomatura en Teologia per la Universitat Sant Agustín de Madrid.

En referència a la meva carrera professional, majoritàriament s'ha desenvolupat dins de l'àmbit de l'educació, com a educador ambiental al Parc Natural del Delta de l'Ebre i en el Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya com a professor de secundària com és en l'actualitat.

En relació a les aptituds i capacitats que em defineixen serien la responsabilitat, empatia, flexibilitat, la coherència i una gran capacitat de diàleg.

I finalment dir que com a interessos personals ressaltaríem tots els relacionats amb el medi natural, l'agricultura i l'esport en general, sobretot el futbol.

Contacte: pacoreverter@hotmail.com

Declaració: patrimononial i d'activitats.

Retribucions:  Inclòs dintre el règim d’indemnitzacions, com a membre de la Corporació, per assistència a:

- Ple 240,00 euros/sessió
- Comissións Informatives 140,00 euros/sessió