Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Francisco Reverter Sánchez

Francisco Reverter Sánchez

Càrrec: regidor a l'oposició

Pertany al govern: no

Partit polític: JUNTS - CM

Biografia: Nascut el 21 d'abril de 1979, casat i amb dos filles, actualment ocupo el càrrec de regidor a l'Ajuntament d'Alcanar en representació del grup municipal de Junts per Alcanar, Les Cases i Alcanar Platja. Al mateix temps, soc conseller al Consell Comarcal del Montsià per a legislatura 2023-27 formant part de l'equip de govern com a conseller responsable de l'Àrea de Sostenibilitat.

Estic llicenciat en Geografia per la URV i a més a més he cursat el postgrau "Diagnòstic i gestió ambiental" per la UB i diplomat en Teologia per la Universitat San Agustín de Madrid.

En referència a la meva carrera professional, majoritàriament s'ha desenvolupat dins de l'àmbit de l'educació, com a educador ambiental al parc natural del Delta de l'Ebre i en el Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya com a professor de secundària com és en l'actualitat.

La meva il·lusió rau a veure créixer i desenvolupar Alcanar, Les Cases i Alcanar Platja de manera sostenible i harmoniosa. Vull ser part dels canvis positius que ens portaran a un futur més brillant i pròsper. A més a més, com a pare, l'aspiració més gran és deixar als meus fills un poble millor, amb oportunitats creixents i un entorn que fomenti la seva realització personal i professional.

Estimo el nostre municipi i soc conscient del seu potencial per créixer i prosperar. La riquesa de la nostra història, la bellesa del nostre entorn i, sobretot, la calidesa i solidaritat de la gent d'Alcanar, són elements que motiven a voler contribuir activament al futur del nostre poble.

Amb relació a les aptituds i capacitats que em defineixen serien la responsabilitat, empatia, flexibilitat, la coherència i una gran capacitat de diàleg.

I finalment voldria dir que com a interessos personals ressaltaríem tots els relacionats amb el medi natural, l'agricultura especialment en la citricultura, l'esport en general però sobretot el futbol."

Contacte: freverter@alcanar.cat

Declaració: patrimononial, incompatibilitats i d'activitats.

Retribucions:  Inclòs dintre el règim d’indemnitzacions, com a membre de la Corporació, per assistència a:

- Ple 250,00 euros/sessió
- Comissións Informatives 100,00 euros/sessió

 

Més informació