Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Escola Marjal de les Cases d’Alcanar

Escola Marjal de les Cases d’Alcanar

Escola Marjal de les Cases d’Alcanar

- Descripció: L’Escola Marjal és una escola rural que forma part de la ZER Mediterrània juntament amb l'Escola del Poble Nou del Delta i l'Escola Setze de Febrer. La seu de la ZER Mediterrània és l'Escola Marjal perquè és l'escola amb un nombre més gran d'alumnat.
Es troba ubicada al costat del l’Alberg dels Josepets i del Consultori Mèdic de Les Cases d’Alcanar. L'edifici de l’Escola és d'una sola planta, de disseny modern, amb molta claror i espais verds que el fan acollidor i mediterrani.  
La filosofia de l’Escola entén el procés d’ensenyament-aprenentatge des d’un punt de vista competencial. L’alumnat ha de trobar sentit a allò que està aprenent. A les classes no s’utilitzen llibres de text. Els materials són elaborats pels mestres partint dels interessos de l'alumnat i promouen la utilització de metodologies globals, com el treball per projectes, tot i respectant la distribució horària de cada àrea perquè l'eix vertebrador de les llengües és tipologia textual i de les matemàtiques  la resolució de problemes i el càlcul mental.

- Titularitat: pública
- A qui es dirigeix:  a alumnes d’Educació Infantil (3-6 anys) i d'Educació Primària (6-12 anys).
- Adreça: C/. Hernán Cortés, s/n  Les Cases d’Alcanar // 977 737 377 // e3005698@xtec.cat
- Directora: Sònia Reverter Vila
- Geolocalització:

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar