Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Els grups municipals opinen abril 2017

Els grups municipals opinen abril 2017

L’ACCIÓ DE GOVERN D’ESQUERRA EN 15 PUNTS (PART I)

1)La reforma de l’Auditori Municipal, a punt de ser una realitat: L’empresa encarregada de la rehabilitació i ampliació del teatre-auditori José A. Valls ja està treballant en la redacció del projecte. 

2) Els treballs a l'alberg dels Josepets, en la recta final: S’està acabant d'instal•lar el mobiliari de l’edifici. Al mateix temps, s'està redactant el plec per a licitar la gestió de l’alberg per tal d’encaixar-la en l'estratègia turística i de desenvolupament del municipi.

3) El mercat municipal, més a prop de la gent: Es preveu que la darrera fase de les obres acabe en les pròximes setmanes.  Paral•lelament, s'està portant a terme un procés participatiu amb el teixit comercial i amb la ciutadania per copsar les seues opinions respecte al model de mercat que més s’ajuste a les necessitats i a la realitat del nostre poble.

4) El carrer Magallanes, nou eix vertebrador de les Cases: Ja s'han adjudicat les obres d'urbanització del carrer Magallanes, que començaran de forma immediata i que, previsiblement, finalitzaran abans de l’estiu. El carrer Magallanes connectarà  la porta nord del nucli amb la zona d'equipaments, alhora que millorarà la mobilitat dels  vianants i reduirà el trànsit a la zona comercial.

5) En marxa els projectes d’urbanització a diferents carrers: La Junta de Govern ha aprovat un Pla de Millora Urbana per als carrers Jaume I, 11 de Setembre i Enric Granados. També s’estan redactant els projectes d'urbanització i reparcel•lació dels tres carrers. A la vegada, l'equip de govern està realitzant trobades informatives amb els veïns per explicar el projecte i recollir les seues propostes.

6) La Brigada Municipal, reforçada: Enguany 13 persones d’Alcanar s'incorporaran a la Brigada Municipal d’Obres i Serveis mitjançant dos programes del SOC. L'objectiu és fomentar l'ocupació i la formació de persones del municipi i reforçar les tasques desenvolupades pel personal de la brigada. Aquestes iniciatives també permeten fer front a la impossibilitat legal d'augmentar la partida destinada a personal.

---------------

----------------------

VIVINT L’OPOSICIÓ. VOL.6

La política i la vida quotidiana.

Divendres 24 de març, em disposo a escriure el 6è volum de “Vivint l’oposició”, una mena de diari polític on mensualment escric els pensaments polítics i sensacions viscudes durant el mes en curs.

No és fàcil estar a l’oposició, tot i que pot parèixer fàcil per la comoditat aparent de exercir-la, no és fàcil, ja que no pots implementar les mesures que creus oportunes en el funcionament i progrés del municipi.

És lícit, faltaria més, tenir diferents formes de pensar, diferents solucions i formes d’aplicar-les, jo i el meu grup respectem com no podria ser d’altra forma aquestes diferències tant de visió, aplicació i pensament polític, però (almenys ho veig així) no és igual per part de la resta de forces polítiques del municipi. A la vista salta vist l’últim mes que no és així i quina forma te cada força política de fer us de la mateixa. 

Política o en fas o no en fas, polític ets o no ets. Depèn quin tipus d’accions o omissions fas un mateix es retrata, perquè pots intentar (no és el meu cas) pintar que ets d’una forma, aparentar, falsejar la teva pròpia imatge, ser hipòcrita, predicar en el que no creus, fer la “pamplina” i la “pilota”, pegar palmades a l’esquena de la gent amb l’únic objectiu de “rascar” algun vot més” però la gent s’ha de preguntar, per a què? 

Podré fer-ho millor o pitjor, podrà agradar més o menys, però el que us asseguro que no faré serà fer el que els altres fan, perquè cadascú som com son, ni cauré en provocacions faltes de moral i que denotin una baixesa intel•lectual i una degradació del terme “persona”. Sóc com sóc, amb les meves virtuts i els meus defectes, però hipòcrita no ho sóc i no faré el que em fan a mi encara que això em porti a poder deixar de guanyar vots, perquè jo els vots no els vull per fer palmades estèrils a l’esquena falses i hipòcrites, jo saludo tothom per educació, però depenent de la relació personal i afectiva que tens amb aquella persona fas, si no et conec no faré veure que si. Cadascú que faci el que la seva consciència i moral li dicti, i qui no tingui consciència ni moral allà ell, perquè la política arriba un dia que acaba, però la vida segueix i viure amb la càrrega del mal que s’ha fet no és fàcil i toca probablement passar pel purgatori.

Albert Alarcón Fibla 

Portaveu Grup Municipal PSC i Primer Secretari PSC Alcanar.

-----------------------

 -----------------------

Articles d'opinió de mesos anteriors

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar