Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Centre d'Atenció Primària Forner Ulldemolins

Centre d'Atenció Primària Forner Ulldemolins

Centre d'atenció primària Forner Ulldemolins

- Descripció:L’actual Centre d’Atenció Primària d’Alcanar fou inaugurat al febrer de 2007.  Amb una superfície total de 953 m2, l’edifici es troba distribuït en una planta baixa i dues plantes més. Disposa de 8 consultes de medicina general, 2 consultes d’especialitat i 2 de pediatria, totes elles equipades per oferir els serveis sanitaris d’atenció primària de salut i els servies annexos corresponents a les àrees de serveis, arxius, sala d’espera, zona administrativa, etc.
El CAP d’Alcanar porta el nom de dos  professionals de la medicina canareus que van vetllar sempre per la salut dels seus veïns: Trinitari Forner i Estanislau Ulldemolins.
- Titularitat: Pública
- Gestió: Institut Català de la Salut (ICS)
- Serveis: Atenció a la salut sexual i reproductiva (ASSIR), atenció a l’usuari, atenció continuada, atenció domiciliària: programa ATDOM i urgent, atenció i cures d'infermeria, cures d'infermeria, extraccions, ginecologia i obstetrícia (SAGESSA), medicina familiar i comunitària, Odontologia (salut buco-dental), pediatria, tractament anticoagulant oral (TAO).
- Adreça:Carrer de Càlig, s/n // 977 73 19 32 - 902 111 444- 93 326 89 01 (programació de visites: 24 hores)
- Horari: De dilluns a divendres, de 8.00 a 21.00 h. Atenció continuada de l'EAP: de dilluns a divendres, de 21.00 a 8.00 h. Dissabtes, diumenges i festius, les 24 hores.
- Geolocalització:

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar