Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Agenda Xerrada de Laura Díaz de Entresotos: "Joc d'aferrament, el poder de la connexió amb els nostres fills i filles"

Xerrada de Laura Díaz de Entresotos: "Joc d'aferrament, el poder de la connexió amb els nostres fills i filles"

| Xerrada

El cicle “L’art d’educar amb amor i consciència”, organitzat per l’Ajuntament d’Alcanar, arriba a la sisena edició. Un any més, hi participaran professionals de renom per a atansar les famílies i la comunitat educativa al món de la criança respectuosa i l’educació positiva.

En aquesta edició, novament, l’entitat Ameiba i les associacions de famílies de l’Escola Joan Baptista Serra i l’Institut Sòl de Riu, d’Alcanar, han col·laborat amb el consistori a l’hora de preparar la programació.

Laura Díaz és psicòloga i instructora d’aware parenting. Defensa un enfocament de l'educació i la criança basat en la disciplina no punitiva, el respecte i l'aferrament. Ofereix orientació a famílies i professionals de l’educació, i també fa xarrades i imparteix cursos. 

En aquesta sessió parlarem de la importància de connectar emocionalment amb els nostres fills i filles per a oferir-los un entorn segur per a desenvolupar-se. Descobrirem com a través del riure i del joc podem enfortir la connexió, afavorir la cooperació i ajudar-los a superar situacions difícils.

Totes les xarrades tindran lloc al Casal Cívic Trinitari Bel, d’Alcanar. L'Ajuntament ha fixat un preu públic de 3 euros per entrada per a cadascuna de les conferències d'aquest sisè cicle "L'art d'educar amb amor i consciència". Les entrades es podran comprar el mateix dia de cada conferència. També hi haurà servei de guarderia.