Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Agenda Xerrada de Joaquim Puntí Vidal: "Com afrontar el malestar emocional dels adolescents i les adolescents"

Xerrada de Joaquim Puntí Vidal: "Com afrontar el malestar emocional dels adolescents i les adolescents"

| Xerrada

El cicle “L’art d’educar amb amor i consciència”, organitzat per l’Ajuntament d’Alcanar, arriba a la sisena edició. Un any més, hi participaran professionals de renom per a atansar les famílies i la comunitat educativa al món de la criança respectuosa i l’educació positiva.

En aquesta edició, novament, l’entitat Ameiba i les associacions de famílies de l’Escola Joan Baptista Serra i l’Institut Sòl de Riu, d’Alcanar, han col·laborat amb el consistori a l’hora de preparar la programació.

El cicle seguirà amb la conferència de Joaquim Puntí Vidal, dissabte, 6 de maig, a les 17.30 h. Puntí.Psicòleg clínic, professor de la UAB i coordinador de la cartera de serveis de psicoteràpia infantil i juvenil de l’Hospital de Dia d’Adolescents de l’Hospital Parc Taulí, de Sabadell. També fa divulgació d’aquesta matèria i col·labora en diferents mitjans de comunicació. El malestar emocional fa anys que empitjora entre els adolescents, i la pandèmia encara ho ha intensificat més. A la ‘Com afrontar el malestar emocional dels i les adolescents’ xarrada donarà eines a les famílies per a captar aquest malestar, així com recursos per a ajudar el jovent a transitar per aquestes emocions.

Aquest cicle de xarrades, és ja un referent a les Terres de l’Ebre, tant pel que fa a la temàtica d’infància i adolescència com al currículum i trajectòria dels i les ponents que hi participen, com per la implicació de tres entitats rellevants del municipi.

Totes les xarrades tindran lloc al Casal Cívic Trinitari Bel, d’Alcanar. L'Ajuntament ha fixat un preu públic de 3 euros per entrada per a cadascuna de les conferències d'aquest sisè cicle "L'art d'educar amb amor i consciència". Les entrades es podran comprar el mateix dia de cada conferència. També hi haurà servei de guarderia.