Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Agenda Xerrada de Guillermo Dalia Pozo: "Beneficis d'estudiar música en la primera infància"

Xerrada de Guillermo Dalia Pozo: "Beneficis d'estudiar música en la primera infància"

| Xerrada

El cicle “L’art d’educar amb amor i consciència”, organitzat per l’Ajuntament d’Alcanar, arriba a la sisena edició. Un any més, hi participaran professionals de renom per a atansar les famílies i la comunitat educativa al món de la criança respectuosa i l’educació positiva.

En aquesta edició, novament, l’entitat Ameiba i les associacions de famílies de l’Escola Joan Baptista Serra i l’Institut Sòl de Riu, d’Alcanar, han col·laborat amb el consistori a l’hora de preparar la programació.

El dissabte 25 de març, a les 17.30 h, serà el torn del doctor en psicologia i psicòleg especialitzat en interpretació musical Guillermo Dalia Pozo. Del 1993 ençà la seua tasca professional gira entorn de la millora de la qualitat de vida dels i les músics. Ha publicat nombrosos articles i ha participat en congressos. A la xarrada ‘Beneficis de l’estudi musical en la primera infància’ es repassaran els grans avantatges de l’estudi musical en edats primerenques i com això afecta de manera positiva i transversal l’evolució de la maduració personal dels xiquets i xiquetes. També es comentarà com les famílies poden motivar els seus fills i filles en l’estudi d’aquesta disciplina.

Aquest cicle de xarrades, és ja un referent a les Terres de l’Ebre, tant pel que fa a la temàtica d’infància i adolescència com al currículum i trajectòria dels i les ponents que hi participen, com per la implicació de tres entitats rellevants del municipi.

Totes les xarrades tindran lloc al Casal Cívic Trinitari Bel, d’Alcanar. L'Ajuntament ha fixat un preu públic de 3 euros per entrada per a cadascuna de les conferències d'aquest sisè cicle "L'art d'educar amb amor i consciència". Les entrades es podran comprar el mateix dia de cada conferència. També hi haurà servei de guarderia.