Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Agenda Xavi Forcadell al V cicle de conferències ‘L’art d’educar amb amor i consciència’, d'Alcanar

Xavi Forcadell al V cicle de conferències ‘L’art d’educar amb amor i consciència’, d'Alcanar

| Agenda

Xavi Forcadell, autor de "El cranc juganer", participarà aquest dissabte 26 de març al cinqué cicle de conferències "L'art d'educar amb amor i consciència", que organitzen l'Ajuntament d'Alcanar amb la col·laboració de l’entitat Ameiba  i les associacions de famílies de l’Escola Joan Baptista Serra i l’Institut Sòl de Riu, d’Alcanar, han col·laborat amb el consistori a l’hora de preparar la programació. La xerrada tindrà lloc a les 17.30 al Casal Cívic Trinitari Bel d'Alcanar.

Xavi Forcadell és mestre, educador emocional, psicomotricista, doctor, formador de docents i assessor de famílies i centres educatius. En aquesta conferència vivencial que pren per títol "Com podem afavorir l'aprenentatge dels infants i adolescents? Les emocions tenen la clau" descobrirem els secrets del procés d'aprenentatge, com els adults podem afavorir que estiguen motivats i amb ganes d'aprendre, i com les emocions es poden convertir en les nostres aliades per aconseguir-ho.

El cicle "L'art d'educar amb amor i consciència" pretén donar resposta a les inquietuds de les famílies i la comunitat educativa al voltant de l'educació i la criança. Es tracta d'una proposta pionera a les Terres de l'Ebre tant pel que fa a la temàtica com pel currículum dels ponents que hi participen.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar