Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Agenda Taller de Tapping per desactivar el trauma arran de les pluges torrencials de l'1S

Taller de Tapping per desactivar el trauma arran de les pluges torrencials de l'1S

| Activitat

El pròxim dissabte, 20 de novembre, a les 10 h, al Casal de jubilats de les Cases, l'Ajuntament d'Alcanar organitza un taller de Tapping que té com a objectiu desactivar el trauma arran de les pluges torrencials de l'1S.

La sessió, a càrrec de la psicòloga de les Cases Glòria Juan, col•laboradora de la plataforma Monsortirem, està destinada a persones que, arran dels aiguats i les inundacions del dia 1 de setembre, sofreixen algun símptoma com insomni, angoixa, nerviosisme, hípervigilància, etc. El Tapping és una tècnica de la medicina xinesa. Es tracta de fer copets amb els dits sobre uns punts específics del cos per alliberar l'impacte del moment del trauma. Les persones participants aprendran a utilitzar aquesta tècnica per a aplicar-la en diferents moments.

El taller està destinat per a persones majors de 12 anys. Cal confirmar assistència a la sessió amb inscripció prèvia enviant un WhatsApp al telèfon 627338980, indicant el nom i cognoms de les persones assistents.