Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Agenda Quarta edició de la Fira Artesana de Santa Llúcia a Alcanar

Quarta edició de la Fira Artesana de Santa Llúcia a Alcanar

| Activitats

El diumenge, 18 de desembre, arriba la quarta edició de la Fira Artesana de Santa Llúcia a Alcanar. Es podrà visitar al seu lloc habitual, a la plaça Lluís Companys, de 10 a 14 h i de 16 a 20 h.

Els paradistes de Santa Llúcia oferiran productes necessaris per a guarnir la llar per les festes nadalenques des d'arbres i tions, fins a les indispensables figures del pessebre, així com altres objectes de decoració i de cura personal. Meritxell Ulldemolins, regidora de Participació Ciutadana anima a tothom a assistir a la fira, ja que "es tracta d'una iniciativa d'unió, de família i de poble". Així mateix, la regidora explica que "la fira és una oportunitat per dinamitzar el comerç i apostar pels productes de proximitat, així que animem a tothom a participar amb la fira i les activitats que ofereix".

Durant la fira també es duran a terme diferents activitats, com per exemple les manualitats nadalenques, a càrrec de Ludikfest, que tindran lloc d'11 a 14 h, o la teatralització de la història Santa's Elves, a càrrec de l'acadèmia Kids&Us.