Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Agenda Programació Festes del Remei 2021

Programació Festes del Remei 2021

| festes

Les festes del Remei són el primer pas cap a l'anhelada normalitat després de la pandèmia i un bon moment per a prendre impuls després d'un setembre especialment complicat. Encara es fan ben presents les imatges de les pluges torrencials, que han causat greus desperfectes en l'espai públic i privat i que, malauradament, també han deixat seqüeles emocionals. Per això és tan important que recuperem el present junts, activant de nou els espais de retrobament i de connexió social. 

La solidaritat és precisament això: la relació de fraternitat, de companyonia, de sosteniment recíproc, que connecta els diversos membres d'una comunitat a través del sentiment de pertinença a un mateix grup i amb la consciència d'uns interessos comuns.

I, pensant en solidaritat, podem afirmar que una vegada més ens hem tornat a superar com a municipi i com a col•lectiu humà. Veïns i veïnes, administracions, treballadors públics i persones d'arreu s'han conjurat per a que casa nostra torne a brillar amb llum pròpia.

Des del moment zero de l'emergència, una xarxa de solidaritat ha brollat de les runes i ha aconseguit teixir una idea que ens motiva a seguir: “Mo’n sortirem”. Una expressió genuïna, àmpliament utilitzada aquests dies i que diu molt de la força i la fermesa de la nostra gent.

La Rosita, la pregonera de les festes, al capdavant de l'entitat Càritas i d’altres projectes orientats a ajudar les persones que més ho necessiten, representa aquest esperit ciutadà d'esperança, germanor i solidaritat. Aquesta és l’essència del tarannà canareu. 

Canareves, canareus, casenques, casencs, veïnes i veïns d’Alcanar Platja, gràcies per mirar sempre avant i per treballar constantment per a no deixar ningú enrere.

>> Consulteu la programació.

Bones festes majors!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar