Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Agenda Programació d'activitats per la Marató 2021

Programació d'activitats per la Marató 2021

| Acció social

L'Ajuntament d'Alcanar, amb col·laboració de les entitats locals, ha preparat el programa d'activitats amb motiu de la Marató de TV3, que aquest any 2021 va dedicat a la salut mental. Us detallem a continuació els actes programats tant a Alcanar com a les Cases:

Alcanar

El dissabte 11 de desembre, a les 10.30h a la plaça del Mirador tindrà lloc "Troba el teu tió", activitat destinada als xiquets i xiquetes que consistirà a buscar el Tió que portarà el nom de cada xiquet/a. Per poder participar en aquesta activitat és necessari haver realitzat inscripció prèvia. A més, també hi haurà xocolatada a càrrec de l'Associació de mestresses de casa, l'Associació de Gent Gran i la Penya Ensapats.

El dissabte 18 de desembre, a les 12h al Pavelló poliesportiu d'Alcanar, es jugarà un partit de bàsquet que enfrontarà el CB Alcanar i l'AB Salle Alcanar. El mateix dia, també al Pavelló poliesportiu d'Alcanar les 17h es duran a terme activitats esportives a càrrec del Club ballet Alcanar, el Club patí Alcanar, el Centre esportiu canareu i el Club twirling Alcanar. Per finalitzar el dissabte 18 també tindrà lloc el Concert de Nadal del Cor lúbilo. El concert es podrà veure a l'església Sant Miquel d'Alcanar a les 20h.

Finalment, el diumenge 19 de desembre a les 10h hi haurà la Marxa Popular a les instal·lacions de la Fanecada. Serà a càrrec de l'Agrupació Excursionista d'Alcanar.

Les Cases

El diumenge, 12 de desembre, a les 9.30h a Rocatallada tindrà lloc "Troba el teu tió", activitat destinada als xiquets i xiquetes que consistirà a buscar el Tió que portarà el nom de cada xiquet/a. Per poder participar en aquesta activitat és necessari haver realitzat inscripció prèvia. Seguidament, hi haurà xocolatada a càrrec de l'AMPA Escola Marjal i també es podrà veure l'actuació del conjunt instrumental de l'aula de les Cases a càrrec de l'alumnat de l'escola de l'Agrupació Musical Canareva. També, tindrà lloc la Cantada de Nadales familiar i la Cursa Solidària a càrrec de l'AMPA Escola Marjal. Per últim, també es podrà participar en la Rifa solidària de productes de gentilesa de l'AMPA de l'escola Marjal, la Penya Barcelonista d'Alcanar i Núria Prades. A les 12.30h actuarà Pobles de Circ amb l'espectacle "SIDECAR" a càrrec de la Companyia Pessic de Circ.

El diumenge 19 de desembre a les 12h es podrà gaudir del concert de Nadal del Cor lúbilo a l'església Sant Pere de les Cases.