Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Agenda Programació alternativa virtual de la festivitat de Sant Antoni 2022

Programació alternativa virtual de la festivitat de Sant Antoni 2022

| Cultura

A finals de desembre, la Comissió de Sant Antoni i l'Ajuntament d'Alcanar feien públic que per segon any consecutiu es cancel•lava la celebració de la festa a causa de la situació epidemiològica. La naturalesa de l'acte i la seua preparació prèvia són incompatibles amb les mesures sanitàries i de protecció que cal seguir per a fer front a la sisena onada de covid-19. 

Joan Roig, alcalde d'Alcanar i regidor de Cultura, recorda que "aquesta festa centenària, molt estimada per la ciutadania, es mereix una celebració, però encara ens trobem en una situació complicada de covid i s'ha hagut de mantenir la modalitat virtual." I un any més, vol mostrar el seu agraïment "als membres de la Comissió de Sant Antoni per la gran feina que desenvolupen i per mantenir viu l'esperit d'aquest patrimoni immaterial d'Alcanar tan important." 

Núria Balada, membre de la Comissió, explica que  "malgrat que no podrem celelerar la festa ballant com ens agradaria, presentem una programació destinada a tots els públics i que puga distreure a les famílies confinades". 

Programació de Sant Antoni 2022

Demà, dijous 20 de gener, a les 20.00h els membres de la Comissió de Sant Antoni dedicaran unes paraules a través del Facebook i l'Instagram de la Comissió. 

El divendres 21, a les 19.30h tindrà lloc la retransmissió de l'audiovisual "Un repàs per la Història de Sant Antoni" al Casal Cívic. 

El dissabte 22, a les 10h s'obrirà un qüestionari a Instagram sobre la festivitat de Sant Antoni, el qual tindrà una durada de 24h. A les 19h es podrà seguir l'emissió en directe de "Cuinem els rotllets saludables de Sant Antoni" amb Núria Balada i la Pubilla de Sant Antoni, Laia González Martí. A la mateixa hora tindrà lloc la retransmissió de l'audiovisual "Un repàs per la Història de Sant Antoni" al Casal Cívic. 

A les 21h del mateix dissabte es podrà seguir a través del Facebook i l'Instagram de la Comissió l'obra del Grup de Teatre Gresol, "Mascles".

El diumenge 23, a les 4 del matí ja es podrà veure el vídeo de la Despertada i del Ball de Sant Antoni al Facebook de la Comissió. A les 11.30h tindrà lloc la benedicció virtual dels animals a càrrec del mossèn Emili. Animem a tothom a fer una fotografia divertida al vostre animal i penjar-la a les xarxes socials!

Durant la següent setmana, el divendres 28 de gener a les 19h  tindrà lloc la retransmissió de l'audiovisual "Un repàs per la Història de Sant Antoni" al Casal Cívic. 

El dissabte 29, es podrà a tornar a gaudir de la retransmissió de l'audiovisual "Un repàs per la Història de Sant Antoni" al Casal Cívic. Finalment, a les 21h es publicarà el vídeo "Recull de la història de Sant Antoni" a l'Instagram i el Facebook de la Comissió. 

>> Consulteu la programació aquí. 

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar