Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Agenda Marxa solidària per la Marató de TV3

Marxa solidària per la Marató de TV3

| Acció social

Dintre el marc de les activitats programades per la Marató 2021, el proper diumenge 19 de desembre tindrà lloc la Marxa Solidària. S'iniciarà a les 10h a les instal•lacions de la Fanecada i tindrà una durada d'unes 3 hores aproximadament, amb l'hora d'arribada a les 12h-13h. No hi ha límit d'edat per als participants i per aquesta raó s'ha dissenyat un recorregut assequible per a tothom. A més, durant el recorregut hi hauran dos avituallaments per poder hidratar-se i menjar, un durant el recorregut i l'altre a la meta.

Les inscripcions poden realitzar-se del 9 al 17 de desembre, de 9 a 13h, a l'Edifici de Serveis Agraris. La col·laboració és de 5€, una part de la qual va destinada a les despeses de l'activitat i la resta a la Marató de TV3. Amb el preu d'inscripció està inclòs una bossa, medalla, obsequi, entrepà i beguda.

Hi ha un límit de 200 places, i tots els inscrits han de saber que es podran portar mascotes a la marxa però hauran d'anar lligats i també hauran d'estar inscrits a la marxa.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar