Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Agenda "L'heroïna del segle XX", conferència a càrrec de Marc Massip

"L'heroïna del segle XX", conferència a càrrec de Marc Massip

| Agenda

El quart cicle "L'art d'educar amb amor i consciència", organitzat per l'Ajuntament d'Alcanar l'any 2020, va haver de suspendre's a causa de covid-19. Enguany, una vegada superada l'etapa més dura de la pandèmia, el consistori ha pogut reprogramar les diferents xarrades d'aquesta edició. Maribel Ramon, regidora de l'àrea, explica que "emprenem de nou aquest cicle amb moltes ganes per tal d'apropar a les famílies eines i recursos en el seu camí d'acompanyament a infants i joves."

La tercera xerrada a reprogramar-se ha estat la de Marc Massip, el dissabte 20 de novembre, a les 17 h, al Casal Cívic Trinitari Bel, d’Alcanar. Massip és psicòleg, expert en addicció a les noves tecnologies. A més, és director de Desconect@, un programa psicoeducatiu que té com a objectiu que els jóvens i les seues famílies aprenguen a fer un ús adequat del telèfon mòbil, les xarxes socials i els videojocs, sense deteriorar les relacions personals ni crear dependències o addiccions. És autor del llibre Desconnecta, que ha estat un èxit de vendes. 

De nou, l'entitat Ameiba i les associacions de famílies de l'Escola Joan Baptista Serra i l'Institut Sòl de Riu, d'Alcanar han col·laborat amb el consistori per a preparar una programació on hi participaran professionals de renom per a atansar les famílies i la comunitat educativa al món de la criança i l'educació positiva.

Cal confirmar assistència a la xerrada amb inscripció prèvia enviant un WhatsApp al telèfon 627338980, indicant el nom i cognoms de les persones assistents. L'Ajuntament d'Alcanar ha aprovat un preu públic per a l'entrada de 3 euros, que cal abonar el mateix dia a l'entrada.  En aquesta xerrada hi haurà servei de guarderia, però a causa de la normativa covid-19 cal inscripció prèvia a través del mateix telèfon.