Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Agenda L'alimentació saludable en la primera infància a càrrec de Sara Lacuesta Sanchez

L'alimentació saludable en la primera infància a càrrec de Sara Lacuesta Sanchez

| Salut

Cada etapa de la vida té les seves peculiaritats i necessitats a les quals s’ha d’anar adaptant l’alimentació. La infància es caracteritza per ser l’etapa on hi ha un major creixement físic i desenvolupament psicomotor. Això significa que l’alimentació no només ha de proporcionar energia per mantenir les funcions vitals, sinó que ha de cobrir unes necessitats relacionades amb el creixement i la maduració. Les necessitats energètiques i nutricionals són cobertes per l’alletament matern exclusiu (o, en el cas que no sigui possible, pels preparats per a lactants) fins als 6 mesos, i a partir d’aleshores, mantenint l’alletament matern, cal anar incorporant nous aliments de manera progressiva, tenint en compte, també, el desenvolupament psicomotor i l’interès de la criatura.

El dimarts, 20 de desembre, a les 17 h i al Casal Cívic, Sara Lacuesa Sánchez explicarà com mantenir una bona alimentació durant la primera infància.