Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Agenda La passió segons Renée Vivien, de Maria-Mercè Marçal. A càrrec de Sílvia Panisello.

La passió segons Renée Vivien, de Maria-Mercè Marçal. A càrrec de Sílvia Panisello.

| Activitat

El projecte dels Clàssics catalans a les vostres biblioteques torna un any més. Nou anys que el Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya i Espais Escrits. Xarxa del Patrimoni Literari Català posen en relleu el valor de les obres de la literatura catalana i les fan presents als clubs de lectura de les biblioteques públiques. 

El projecte Espais Escrits, Xarxa del Patrimoni Literari Català i el Servei General de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya treballa amb l’objectiu de vertebrar el patrimoni literari català a través de les institucions que vetllen i en promouen la lectura i els estudis.

Entre els serveis de difusió que porten a terme destaquem el projecte Clàssics catalans al vostre clubs de lectura, a partir del qual posen en relleu el valor de les obres de la literatura catalana perquè es retrobin amb els lectors i lectores d’avui en el context de les biblioteques públiques d’arreu del territori. La qualitat de la iniciativa rau en la possibilitat d’aprofundir en la figura i l’escriptor o escriptora escollit pel club de lectura a partir d’un especialista en la seva obra.

La passió segons Renée Vivien, de Maria-Mercè Marçal a la biblioteca d’Alcanar.

El 26 de novembre, a càrrec de Sílvia Panisello.

Biblioteca Trinitari Fabregat a les 19:30 hores.

Més informació