Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Agenda La Banda Municipal de Música d’Alcanar celebra la festa de Santa Cecília

La Banda Municipal de Música d’Alcanar celebra la festa de Santa Cecília

| Música

Després de dos anys, el 2021 tornem a celebrar la festa de la nostra patrona de la forma que més ens agrada, amb la recollida de nous músics, amb el Concert de Santa Cecília i omplint tots els carrers del poble de la música i cantaries de l’Himne a Santa Cecília!

El concert que oferiran la Banda de l’Escola Municipal de Música d’Alcanar i la Banda Municipal de Música d’Alcanar junt amb cantaires de l’EMMA, serà l’acte principal dins de la tradicional celebració. 

Dissabte els actes musicals se centraran amb les cercaviles a Alcanar i Les Cases d’Alcanar, la sempre emotiva recollida dels nous músics i el Concert de Santa Cecília. Diumenge tindrà lloc la tradicional diana, en que la Banda recorre tot Alcanar passant pel davant de casa de tots els membres de l’entitat, on llueixen les banderes anunciants de la Festa de Santa Cecília.

Enguany entren a formar part de la Banda 15 nous membres. A la secció de percussió Dana Fibla Sancho, Roger Castell Tomàs i Pep Panisello Martínez. A la secció de vent fusta: Alba Rivera Barrera (clarinet), Blanca Raga Martínez (clarinet), Marc Forcadell Subirats (clarinet), Júlia Garcia Barrera (clarinet), Sofia Monfort Escudero (clarinet), Anna Adet Matamoros (oboè), Clàudia Navarro Ferré (oboè) i Marc Valencia Fibla (oboè). I a la secció de vent metall: Nil Fibla Fibla (trompa), David Viñes Ballesteros (trombó), Mariona Fibla Subirats (trombó) i Miguel Fibla Sancho (trombó). Sabem que han treballat molt per a arribar fins aquí, i així ho demostren a cada assaig, la nostra enhorabona!  

És un goig tornar a convidar-vos a assistir al Concert de Santa Cecília que tindrà lloc dissabte 27 de novembre a partir de les 19:30h al Centre Cívic d’Alcanar, i a unir-vos amb la Banda durant tot el cap de setmana per celebrar la patrona dels músics, perquè “Ja les campanes van voltejant, rumors de cants senyalen la gran festa!”. 

>> Consulta el programa de Santa Cecília.