Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Agenda Jaume Funes: "Educar als xics i xiques adolescents a casa i a l'escola"

Jaume Funes: "Educar als xics i xiques adolescents a casa i a l'escola"

| Xerrada

El cicle “L’art d’educar amb amor i consciència”, organitzat per l’Ajuntament d’Alcanar, continua amb la cinquena edició. Un any més, hi han participat professionals de renom per a atansar les famílies i la comunitat educativa al món de la criança i l’educació positiva. Ara, és el torn de Jaume Funes.

El dissabte, 22 d’octubre, a les 17:30 h, Jaume Funes, psicòleg, educador i periodista, oferirà una xerrada a Alcanar en el marc del cinquè cicle “L’art d'educar amb amor i consciència”. S’ha especialitzat prioritàriament en el món dels adolescents i joves i les seves dificultats socials i educatives. Ha treballat per a diferents administracions, a l’escola, en la renovació pedagògica, en l’atenció a les persones amb problemes, la definició de polítiques d’infància i de joventut. El seus darrers llibres per a adolescents són: “Estima’m quan menys ho mereixi… perquè és quan més ho necessito” (2018) “Estima’m …però vull saber-ne més”(2020) i “Encara he de viure”, publicat el febrer d’aquest any. 

Estem convençuts que en Jaume Funes, amb un discurs positiu, motivador i constructiu, podrà desvetllar molts dels interrogants que ens plantegem, tant si som mares o pares d’adolescents com si encara els nostres fills/es no han arribat a aquesta etapa. Alhora, la reflexió sobre temes com l’aprenentatge permanent individual i col·lectiu, la vida orientada al canvi i el paper i la importància de la comunitat en aquest camí, la convivència i les emocions.

Totes les xarrades tindran lloc al Casal Cívic Trinitari Bel, d’Alcanar. L'Ajuntament ha fixat un preu públic de 3 euros per entrada per a cadascuna de les conferències d'aquest cinquè cicle "L'art d'educar amb amor i consciència". Les entrades es podran comprar el mateix dia de cada conferència. També hi haurà servei de guarderia.

En aquesta edició, novament, l’entitat Ameiba i les associacions de famílies de l’Escola Joan Baptista Serra i l’Institut Sòl de Riu han col•laborat amb l’Ajuntament d’Alcanar a l’hora de preparar la programació.