Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Agenda Exposició "Trenca el silenci a través de l'art"

Exposició "Trenca el silenci a través de l'art"

| Activitat

Dins el marc de la programació del 25 de novembre, Dia Internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones, se celebrarà l'exposició "Trenca el silenci a través de l'art".

És un projecte comunitari per abordar la violència de gènere en  totes les seves formes, a través de la força del l’art i d’un procés  lliure, creatiu, de recerca, de conscienciació i d’apoderament col·lectiu. En motiu del 25 de novembre, Dia internacional contra la violència de gènere, els equipaments cívics de les Terres l’Ebre, Camp de  Tarragona, i el Penedès, de la Xarxa d’equipaments cívics de la  Generalitat de Catalunya, han impulsat aquesta iniciativa de caràcter  transversal amb la col·laboració i coordinació de tots els agents implicats. L’acció consisteix en què persones usuàries dels respectius  equipaments creïn una obra única i original que formarà part d’una  exposició col·lectiva.

L'acte inagural tindrà lloc el dijous, 25 de novembre, a les 11h, al Casal Cívic d'Alcanar (Pl. Lluís Companys, s/n). Tot i això, l'exposició estara disponible del 25 de novembre al 3 de desembre al Casal Cívic d'Alcanar.

>> Pots consultar aquí el programa Vides lliures de violència

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar