Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Agenda Exposició fotogràfica: Mirades entre veïns.

Exposició fotogràfica: Mirades entre veïns.

| Exposició

Dins del cicle MIRADES CREATIVES, l’associació cultural diLLUMs d’arts al Forn i el Campus Extens de la URV a Tortosa organitzen l’exposició fotogràfica Mirades entre veïns.

En aquesta exposició col·lectiva, comissariada pel fotògraf Rafael Ricote, es podran veure vint-i-tres fotografies d’autors i autores del territori, d’ambdós costats del riu Sénia, realitzades a vint-i-una poblacions diferents. Els autors i autores han realitzat cinc peces, de les quals se n’ha seleccionat una per a l’exposició.

La filosofia de diLLUMs d’arts és donar a conèixer el talent cultural del territori i, al mateix temps, fomentar sinèrgies i complicitats entre persones i disciplines artístiques, sempre, si pot ser, amb un to amable, distès i lúdic.

L’exposició Mirades entre veïns, seguint aquesta línia, ha pretès creuar mirades, crear canals de comunicació i de coneixement mutu entre la gent i les poblacions del nord i del sud del riu Sénia, a través de la fotografia i d’altres activitats que sorgiran amb la seva excusa mentre hi sigui al Campus Terres de l’Ebre de la URV i durant la seva itinerància posterior.

La primera itinerància es realitza aquí a Alcanar des del 9 fins al 25 de setembre. L'horari en què pots visitar l'exposició és de divendres a diumenge, de les 19 a les 21h.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar