Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Agenda El cicle de coreografies Balla'm un llibre presenta El ball de les Cireres

El cicle de coreografies Balla'm un llibre presenta El ball de les Cireres

| Cultura
Verger de la Mestra Gual - C/ Carolines, s/n - 43530 Alcanar

Balla’m un llibre és el títol d’aquest cicle de coreografies curtes creades a partir de textos literaris per ser interpretats a les sales de lectura dels equipaments bibliotecaris d’arreu de Catalunya. Aquesta acció s’emmarca en un projecte més gran que les biblioteques públiques dediquen a la difusió de les arts escèniques i performatives.

 

En aquesta ocasió, la Biblioteca Trinitari Fabregat, a través del Servei de Biblioteques del Departament de Cultura de la Generalitat, ha gestionat la realització d’un original espectacle on la paraula i la dansa s’entrecreuen. El ball de les cireres és un homenatge a l’obra de Montserrat Roig i a la dansa. És una peça de dansa contemporània interpretada per dos ballarines que escenifica el món novel·lístic de l’escriptora feminista i antifranquista, recalcant valors pilars de les seues obres com la democràcia i la llibertat. El ball de les cireres s’inspira principalment en la trilogia de Montserrat Roig, que inclou els llibres Ramona, Adéu, El temps de les cireres i L’hora violeta.


Balla’m un llibre és una col·laboració entre l’Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya i el Servei de Biblioteques del Departament de Cultura.

 

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar