Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Agenda Concert commemoratiu del 175è del aniversari de la Banda Municipal de Música d’Alcanar

Concert commemoratiu del 175è del aniversari de la Banda Municipal de Música d’Alcanar

| Concert

Des del 3 de juny de 1845, quan Miquel Gisbert li va demanar a la reina Isabel II una música per a Alcanar i així li va ser concedit, una infinitat de músics canareus i casencs han mantingut viva aquesta afició, amb l'ajut de tots els directors que han format part de la plantilla i la col·laboració i l'esforç continuat de l’Ajuntament d’Alcanar. 

El proper 15 d’agost reviurem alguns dels moments històrics de la nostra estimada banda amb el segon passi del concert, gràcies a la col·laboració del grup de teatre Gresol. 

La Banda Municipal d'Alcanar ha volgut oferir-vos un espectacle integral, amb música i teatre; un repàs molt resumit de la seua història, dels ja més de 175 anys al vostre servei. 

L'any 2020 vam començar els actes de celebració d'aquest aniversari que la pandèmia va truncar. Però enguany es recupera la programació prevista que contemplava aquest concert en el qual també hi participaran molts antics músics que s'han volgut sumar a la festa. A més, el concert comptarà amb els membres del grup de teatre Gresol. 

És per això que us heu de reservar el proper 15 d’agost per poder compartir una nit de música i història de la Banda Municipal d'Alcanar!

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar