Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Agenda Balla’m un llibre, la fusió de la paraula, i la dansa a la Biblioteca Trinitari Fabregat.

Balla’m un llibre, la fusió de la paraula, i la dansa a la Biblioteca Trinitari Fabregat.

| Activitats

Balla’m un llibre, la fusió de la paraula, i la dansa a la Biblioteca Trinitari Fabregat.

12 de novembre a les 19:30 hores al Verger de la mestra Gual. Alcanar.

La paraula i la dansa sentrecreuen a les biblioteques públiques de Catalunya amb Balla’m un llibre, el cicle de coreografies curtes creades a partir de textos literaris  per ser interpretats a les sales de lectura dels equipaments bibliotecaris d’arreu del territori. El projecte enfila el 2021 la setena edició, mantenint els seus objectius inicials: apropar el llenguatge de la dansa des d’un escenari singular i de proximitat per als ciutadans i ciutadanes: les biblioteques públiques.  

Balla’m un llibre és una col·laboració entre l’APdC (Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya), i el Servei de Biblioteques del Departament de Cultura. 

Balla’m un llibre s’emmarca en un projecte més gran que les biblioteques públiques dediquen a la difusió de les arts escèniques i performatives, de moment: l’òpera, el teatre, el circ i la dansa. Les biblioteques programen cicles d’activitats en què cada disciplina artística s’aborda a través de la lectura i amb accions formatives associades. 

El ball de les cireres, de Patricia Hastewell, a partir de l’obra de Montserrat Roig 

Sinopsi.

El ball de les cireres és un homenatge a l’obra de Montserrat Roig i a la dansa. És una peça de dansa contemporània interpretada per dues ballarines que escenifica el món novel·lístic de l’escriptora feminista i antifranquista, recalcant valors pilars de les seves obres com la democràcia i la llibertat. El ball de les cireres s’inspira principalment de la trilogia de Montserrat Roig, que inclou els llibres Ramona, Adéu, El temps de les cireres” i L’hora violeta.

 Fitxa artística

Creadora: Patricia Hastewell Puig

Ballarines: Alícia Pírez Curell i Patricia Hastewell Puig

Capsgrossos: Gegants de Sant Celoni

Vestuari: Nina López Le Gaillard

Durada: Públic: 20 minuts apros. Públic: tots els públics

Més informació