Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Agenda Audicions de final de curs de l'Escola de Música de Agrupació Musical Canareva

Audicions de final de curs de l'Escola de Música de Agrupació Musical Canareva

| Activitats

Arriba final de curs i amb ells les audicions musicals, on l'alumnat és l'autèntic protagonista. És un moment on ells i elles reflecteixen el treball constant de tot l'any.

Aquest dissabte, 11 de juny, a les 18.30 h, es donarà tret de sortida al programa d'audicions organitzades per l'Escola de Música de l'Agrupació Canareva. Durant aquest primer torn, hi haurà una cantata a càrrec de l'alumnat de sensibilització, iniciació i elemental i un concert de conjunts instrumentals on hi participaran tots els conjunts de grau elemental. Aquest primer torn de concert tindrà lloc al Casal Cívic Trinitari Bel.

El segon torn, que es realitzarà a l'Escola de l'Agrupació Musical Canareva, constarà d'audicions de trompetes i trompes, saxofons, flautes i clarinets, pianos, trombons i bombardins i de percussió i d'oboé. Aquestes audicions transcorreran entre el dimarts, 14 de juny, fins al dilluns, 20 de juny a les 19.30 h.

Vine i gaudeix de la música!