Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Agenda 2 de desembre: encesa de llums a Alcanar i les Cases

2 de desembre: encesa de llums a Alcanar i les Cases

| Activitat

L'Ajuntament d'Alcanar ha organitzat, un any més, el tradicional acte de l'encesa de les llums de Nadal, un acte màgic que enguany se celebrarà aquest divendres, 2 de desembre, a les 18 h, a la plaça Sant Pere de les Cases i, a les 19 h, a la plaça Major d'Alcanar. 

Aquesta  festa tan emotiva per als menuts de casa donarà el tret de sortida a la programació nadalenca que s'ha dissenyat conjuntament amb les entitats del municipi per aquestes festes.

Un any més, el protagonisme d’aquest acte el tindran tots els xiquets i xiquetes del municipi, per això s’ha treballat la lectura prèvia del conte de l'encesa de llums conjuntament amb l’escola Marjal, l’escola Joan Bta. Serra, la llar d’infants Vila dels Xiquets, així com els centres de suport familiar Guirigall i Patufets. El mateix conte es representarà el dia de l’encesa per a totes les persones assistents, a càrrec de l’autora, Eva Oms.

A més a més, els xiquets i xiquetes podran portar escrit un desig, que penjaran al pou de la Plaça Sant Pere de les Cases i a l'arbre de nadal de la plaça Major d’Alcanar. El senyor Nadal recollirà els desitjos la nit del 24 de desembre per a poder fer-los realitat.

Com ja és habitual, es comptarà amb la col•laboració de l’AMPA de l’escola Joan Bta. Serra, l'AFA de l'Institut Sòl de Riu, l’Associació de Mestresses de Casa, l’Associació de Gent Gran, la Penya Ensapats i l’empresa LISAN (gestora del menjador escolar de l’escola Joan Bta. Serra) a Alcanar i l’AMPA de l’Escola Marjal a les Cases, que oferiran una xocolatada per a tots els assistents. A la festa també hi col·laborarà el professorat de l’Escola Municipal de Música d’Alcanar amenitzant els dos actes.

A Alcanar hi haurà tres punts d’entrada a la plaça Major: el carrer Càlig, l’encreuament del carrer Generalitat i el carrer Ramon i Cajal i l’encreuament del carrer Alcalde Sanmartí i carrer Felip Pedrell. És important passar pels punts d’accés per rebre l’obsequi que s’ha preparat per a tots els xiquets i xiquetes i que necessitaran al moment de l’encesa de llums. Quan finalitze l’acte, als mateixos punts, es farà el repartiment de la xocolatada.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar