Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Recursos Humans

Recursos Humans

Personal de l'Ajuntament

Consulta la Plantilla d'empleats públics i la  Relació de llocs de treball (RLT) 

Contractació Pública

En aquest moment no hi ha cap convocatòria de personal oberta.  Consulta tots els concursos de Contractació pública i el procés selectiu de cadascun d'ells.

Càrrecs de confiança 
Cap de Gabinet d'Alcaldia i de Serveis Informatius: Laura Sancho Torné, llicenciada en Periodisme per la UAB, 1r Cicle de Ciències Polítiques i de l'Administració per la UB, màster en Cooperació Internacional i Desenvolupament. Ha desenvolupat la major part de la seva carrera professional en l'àmbit de la comunicació institucional d'organitzacions no governamentals i administracions locals. Consulta la remuneració econòmica.

Servei d'Intermediació Laboral

El Servei d’Intermediació Laboral pretén proporcionar als usuaris un treball adequat a les seves característiques i facilitar a les empreses els treballadors més apropiats als seus requeriments i necessitats.

Aquest servei està obert a tota la població entre els 16 als 65 anys i a totes les empreses (legalment constituïdes) que hi estiguin interessades.

Les persones interessades han de demanar cita prèvia al 977732013 preguntar per Judit Sancho o bé contactar a través del correu electrònic treball@alcanar.cat

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al butlletí digital

Enviant aquestes dades s'accepta nostra Política de privacitat