Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Programa de Competitivitat Empresarial

Programa de Competitivitat Empresarial

L’Ajuntament d’Alcanar treballa per aconseguir una major vitalitat del teixit empresarial i comercial del municipi, que permeti la creació d’ocupació. En aquest sentit, posa en marxa el Programa de Competitivitat Empresarial, dissenyat per cobrir les necessitats formatives de les empreses i els autònoms. En aquest programa s’incideix en l'aprofitament de les TIC per optimitzar la gestió i l'estratègia comercial de l'empresa, i el mix de màrqueting, entre d'altres àrees.

Professionals docents de diversos àmbits exposen la seva visió sobre el paper de les xarxes socials, els canals de comercialització en línia, la imatge corporativa i les eines de gestió informàtica, etc. Les sessions formatives es duen a terme al llarg de tot l'any, en diversos cursos, i generalment van seguides de tallers pràctics i d'acompanyaments a les pròpies empreses.
Aquest projecte és fruit de la col·laboració entre l’Ajuntament i el teixit empresarial local que, mitjançant diferents taules de treball, ha posat de manifest les seves necessitats formatives. Tanmateix, compta amb la implicació i el suport de docents de primer nivell que contribueixen, de manera decisiva, en el disseny de la programació de les diferents accions formatives.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al butlletí digital

Enviant aquestes dades s'accepta nostra Política de privacitat