Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Resultat de les votacions del Ple extraordinari urgent del 2 d’agost de 2018

Resultat de les votacions del Ple extraordinari urgent del 2 d’agost de 2018

| El Ple

La sessió plenària extraordinària urgent del passat 2 d’agost, a les 22 h, va consistir en el debat i aprovació dels següents punts de l’ordre del dia:

1.- Ratificació de la declaració d’urgència de la convocatòria. S'aprova amb el vot favorable de tots els grups municipals.

2.- Dació de compte de la proposta de la regidoria d’urbanisme per a iniciar nou expedient per a la declaració com a bé cultural d'interès local dels elements defensius de la guerra civil situats al terme municipal.

3.- Dació de compte de la proposta de la regidoria d’acció social i ciutadania per a establir un seguit de mesures per a l’abordatge d’agressions sexistes i de violències sexuals en espais d’oci i festius.

4.- Proposta d’aprovació de la modificació de crèdit p1/2018. S'aprova amb el vot favorable de tots els grups municipals.

5.- Proposta d’aprovació de la modificació de crèdit p2/2018. S'aprova amb el vot favorable de tots els grups municipals.
 
6.- Proposta d’aprovació de la modificació de crèdit p3/2018. S'aprova amb el vot favorable de tots els grups municipals.

7.- Proposta d’aprovació del preu públic del sopar popular de final d’estiu de les cases d’Alcanar. S'aprova amb el vot favorable de tots els grups municipals.

8.- Proposta d’aprovació de preus públics per a l’escola municipal d’arts plàstiques d’Alcanar. S'aprova amb el vot favorable de tots els grups municipals.

9.- Proposta d’aprovació del quadrant d’actes taurins de les festes d’agost 2018, de les cases d’Alcanar. S'aprova amb el vot favorable de tots els grups municipals tret de la CUP que hi vota en contra.

10.- Proposta d’aprovació de la modificació de l’ordenança fiscal núm. 15 – taxa per visites a monuments històrics o artístics. S'aprova amb el vot favorable de tots els grups municipals.

11.- Proposta d’aprovació provisional de la modificació puntual del PGOU per adequar els preceptes normatius d’afectació del planejament vigent als condicionants que el consistori municipal desitja pel futur equipament de l’auditori municipal. S'aprova amb el vot favorable de tots els grups municipals.

12.- Proposta d’aprovació inicial del projecte del cinema-auditori José Antonio Valls, d’Alcanar. S'aprova amb el vot favorable de tots els grups municipals.

13.- Proposta d’aprovació de la compatibilitat per a l’exercici d’activitats al sector privat, a petició d’una treballadora municipal. S'aprova amb el vot favorable de tots els grups municipals.

14.- Proposta d’aprovació del conveni d’adhesió a la central de contractació del consell comarcal del baix camp. S'aprova amb el vot favorable de tots els grups municipals tret de la CUP que s'hi absté.

15.- Torn obert de paraules. 

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al butlletí digital

Enviant aquestes dades s'accepta nostra Política de privacitat