Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Recomanacions literàries del mes d'octubre

Recomanacions literàries del mes d'octubre

| Cultura

Com cada mes, la Biblioteca Literària Fabregat recomana dues lectures. A continuació podeu consultar les recomanacions literàries del mes d'octubre.

Llegeix-me

Autora: Amaia Crespo

Il·lustradora: Paula Bonet

Andana Editorial

Llegeix-me és una invitació a passar a l'altra banda. Per a anar allà on naixen els desitjos i creixen les temors. Vols llegir-lo? Un àlbum il·lustrat que ens endinsa en els mons fantàstics de la literatura resseguint unes il·lustracions singulars que ens transporten al misteriós espai entre la realitat i la ficció. Un llibre bastit amb l'espenta creativa d'Amaia Crespo i Paula Bonet. La història... Tot començà una nit que Alícia tenia tantes preguntes que no podia dormir. En tenia de totes les classes: grans i menudes, fàcils i complicades, curtes i llargues. Totes li creixien al cap, li baixaven per la boca i li queien a la panxa, i juntes pesaven tant que la son no anava a visitar-la. Aquella nit, enmig d’una batalla amb els llençols, el peluix li caigué en terra i redolà entre les potes del llit. Va baixar a buscar-lo, però no veia res. Aleshores, allargà un braç per a intentar tocar-lo. Com que no ho aconseguia entrà també el cap, i al final passà tot el cos....

Els silencis del carrer de l’Arc

Autora: Elena Fora

Editorial Gregal

A la Bela, una dona madura a qui el seu marit acaba d’abandonar, li diagnostiquen un càncer. Decideix no explicar-ho a ningú i, a la recerca d’un ambient tranquil que li permeta encarar amb serenitat el temps que li queda de vida, viatja a les Cales, el poble on ella i son pare passaven les vacances d’estiu a la casa familiar del carrer de l’Arc. El que hi trobarà, però, serà l’ombra del passat.

El secret que va guardar el pare cobra vida i es convertirà en la seua obsessió. Començarà a investigar el misteri al voltant de la mort del iaio a partir d’uns documents que trobarà i s’agafarà a la resolució del misteri com l’única manera de donar sentit a la vida que li queda. La Bela acabarà descobrint el silenci del pare i, pel camí, en coneixerà d’altres, de silencis, però només trencant el seu aconseguirà sentir-se en pau amb ella mateixa.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar