Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Recomanacions literàries del mes de desembre

Recomanacions literàries del mes de desembre

| Cultura

Aquest mes de desembre us proposem dues noves recomanacions literàries.

 

Al país de l'olivera.

Autor: Xavi Sarrià i Aitana Carrasco

Editorial: Sembra Llibres.

Al país de l’olivera és un preciós homenatge al país íntim de la infantesa farcit de bicicletes, somnis, canyars, il·lusions, cases blanques, rialles o arracades de cireres. Un llibre que ens permet sembrar paraules, sentiments i paisatges de la nostra terra. Un mosaic de versos i dibuixos que ens parlen d’estimar i cuidar el lloc d’on venim.


“Al país de l’olivera” és una cançó d’Obrint Pas que s’ha convertit en tot un himne per a diferents generacions. Una declaració d’amor a les nostres raïls que va meréixer el Premi Ovidi a la millor lletra de cançó. L'autor d'aquests emotius versos, el músic i escriptor Xavi Sarrià, i la prestigiosa il·lustradora Aitana Carrasco han volgut sumar forces per a regalar-nos aquest meravellós àlbum.

 

Manual de desobediència civil.

Autors: Paul Engler i Mark Engler

Edicions Saldonar

Des de les protestes sobre el canvi climàtic i els drets dels immigrants fins a Ocupa Wall Street, la Primavera Àrab i #BlackLivesMatter, una nova generació està desencadenant accions d’estratègia no-violenta per a influir en el debat públic i forçar el canvi polític. Quan els moviments en massa apareixen a la pantalla dels nostres televisors, els mitjans s’entesten a definir-los com a espontanis i imprevisibles. En aquest llibre, però, Mark Engler i Paul Engler analitzen l’art que s’amaga darrere d’aquests esclats de protesta i examinen els principis bàsics que s’han utilitzat per a provocar i guiar els moments transformadors.

Manual de desobediència civil demostra que la no-violència es pot utilitzar com a mètode de conflicte polític, disrupció i escalada, i argumenta que, si els esclats de rebel·lió sempre ens agafen per sorpresa, deixem passar l’oportunitat de comprendre un fenomen crucial, i també d’aprofitar el seu poder per a crear un canvi que dure.
Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al WhatsApp

Subscriu-te al servei d'avisos de WhatsApp de l'Ajuntament d'Alcanar al 627827078