Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Programació Festes de maig 2017

Programació Festes de maig 2017

| Cultura

Un any més, la Regidoria de Festes convida tothom a participar en les nostres festes primaverals, dedicades a Sant Isidre Llaurador, on la tradició, la cultura i la gresca omplen la vila d’alegria i convivència. Enguany, les festes tindran lloc entre els dies 13 i 20 de maig.

El programa d'actes presenta un ampli ventall d’activitats per a tots els gustos i edats, preparades amb afecte i dedicació pel teixit associatiu del municipi. No hi poden faltar els correbous i la prova dels matins, punt de trobada d’amics i familiars. En aquesta edició també volem destacar la 2a exposició d’Arts i Flors als balcons, on participen més de 50 artistes d’Alcanar o vinculats al municipi, així com els espectacles Comedy Zoo Tour o Mag Lari. 

A Comedy Zoo Tour Santi Millán i Jose Corbacho tornen a ajuntar-se en un escenari després d’anys de carrera en solitari, demostrant que segueixen compartint l’energia i afinitat còmica que van forjar a La Cubana i més tard al programa A Pèl Tour. S’uneix a ells el jove còmic Javi Sancho, que ha acompanyat Millán en els seus últims shows. Els tres es llancen en aquest tour humorístic, buscant la interacció directa amb el seu públic. Una vetllada teatral, una nit de riure on s’ofereix una experiència única i irrepetible amb humor a directe i sense concessions. Lloc: Centre Cívic. 

*VENDA D’ENTRADES ANTICIPADES: 5€  Llocs de venda: Forn de Marià, La Cafe, Punt de Trobada i La Volta.
*PREU ENTRADA A TAQUILLA EL DIA DE L’ACTUACIÓ: 7€

A més, també hi trobareu concerts de música, exposicions artístiques, exhibicions esportives, espectacles culturals, activitats infantils o trobades gastronòmiques. 

>> Consulteu el programa d'actes.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al WhatsApp

Subscriu-te al servei d'avisos de WhatsApp de l'Ajuntament d'Alcanar al 627827078