Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Primera jornada de neteja solidària organitzada per l'Ajuntament d'Alcanar

Primera jornada de neteja solidària organitzada per l'Ajuntament d'Alcanar

| Medi Ambient

Passat el temporal, a la costa de les Cases d'Alcanar, s'observa la brossa que el mar ha escopit amb fúria. Per aquest motiu, des de l'Ajuntament d'Alcanar va organitzar una recollida de brossa que es va celebrar el dissabte, 25 de gener, de 10 a 13 h, amb l'objectiu de fer una jornada de col•laboració i sensibilització.

Jordi Bort, regidor de Medi Ambient, feia una valoració molt positiva: "Estem molts contents de com ha anat la jornada, la participació i les xifres son contundents, més de 150 persones, més de 100 bosses de brossa, i al voltant de les tres tones de brossa, majoritàriament plàstic."

La jornada va transcórrer amb normalitat, i complint els horaris previstos. Hi va haver molta flexibilitat en la participació, en grups que s'hi sumaven passades les 10 del matí i altres que marxaven abans de les 13h, inclús gent que va anar-hi una estoneta entre hores.

"Això demostra la solidaritat, coherència i responsabilitat dels nostres veïns i veïnes, cadascú ha aportat el temps que podia, i n'és un clar exemple de la fortalesa, de que som un poble que ens aixequem tants cops com faci falta,"  detalla l’alcalde d’Alcanar, Joan Roig.

La previsió és que aquestes actuacions es facen a altres espais, a la part nord del municipi, a les zones del Maricel i Alcanar Platja.

Bort va agrair "a les famílies per participar" tot indicant que "hem fet una inversió de futur".

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al butlletí digital

Enviant aquestes dades s'accepta nostra Política de privacitat