Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Pla Educatiu d’Entorn: Les biblioteques del municipi ofereixen tallers de reforç per a l’alumnat d’ESO

Pla Educatiu d’Entorn: Les biblioteques del municipi ofereixen tallers de reforç per a l’alumnat d’ESO

| Ensenyament

Durant els mesos de juliol i agost, a les biblioteques del municipi, es realitzaran una sèrie de tallers educatius destinats, especialment, a l’alumnat dels primers cursos d’ESO que necessite algun tipus de reforç en les matèries escolars instrumentals. Tindran lloc de dilluns a dijous, de 17 h a 20 h, a la Biblioteca Trinitari Fabregat d’Alcanar i els divendres, en el mateix horari, a la Biblioteca de les Cases.

Aquestes propostes educatives arriben en virtut del conveni de col·laboració entre l’administració de la Generalitat de Catalunya, mitjançant el Departament d’Ensenyament, i l’Ajuntament d’Alcanar per a realitzar actuacions dins del programa PROEDUCAR, finançat pel Ministeri d’Educació i Formació Professional i emmarcat en el Pla Educatiu d’Entorn per a l’any 2018.

Concretament, els tallers es troben dintre de la mesura “Ilusiónate”. Aquesta, juntament amb la campanya “Quédate”, que entrarà en acció a partir de setembre, forma part d’un conjunt de mesures preventives dirigides a augmentar el percentatge d’alumnes que finalitzen amb èxit l’educació secundària obligatòria en els centres de titularitat pública dels plans educatius d’entorn. “Quédate”, de forma més específica, consistirà en un pla d’activitats extraescolars d’extensió educativa amb un component lúdic i motivador.

Aquesta és la quarta addenda d’un conveni que està en funcionament des del 20 de maig de 2015, quan el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament d’Alcanar van subscriure un acord de col·laboració amb l’objectiu d’incrementar l’èxit educatiu en tots els àmbits: personal, acadèmica, social i laboral. Les anteriors addendes al Pla Educatiu daten de 2015, 2016 i 2017.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al butlletí digital

Enviant aquestes dades s'accepta nostra Política de privacitat