Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Oberta la convocatòria de subvencions als millors esportistes locals del 2020

Oberta la convocatòria de subvencions als millors esportistes locals del 2020

| Esports

El govern municipal d'Alcanar destinarà una partida de 4.000 euros per a subvencionar els esportistes locals que més hagen destacat al llarg del 2020, enguany s'ha incrementat més d'un 30% la partida. La dotació de cada subvenció serà de fins a 500 euros.

La Junta de Govern Local de l'Ajuntament d'Alcanar del 2 de setembre va acordar que s'aprovés les bases reguladores per a la concessió de reconeixements destinats a esportistes locals del municipi d’Alcanar de l'exercici 2020. La finalitat d’aquests ajuts és donar suport a la pràctica esportiva i facilitar la millora del rendiment dels esportistes del municipi, per a optimitzar la seua participació en les competicions esportives i aconseguir una tecnificació adequada en la seua especialitat esportiva.

Aquesta és la cinquena edició dels premis que concedeix l’Ajuntament, a través de la Regidoria d’Esports. En les quatre convocatòries anteriors s’han atorgat ajuts a un total de quaranta-sis esportistes.

Segons Jordi Bort, regidor de l’àrea: “Enguany ha estat un any difícil per al món esportiu a causa de la covid-19, també a casa nostra. Amb aquest projecte, ara més que mai, volem donar un cop de mà al jovent esportista del municipi que no arriba als ingressos mínims i que compleix els requisits per a rebre aquest tipus d'ajuts. Les ajudes que atorgarem són una recompensa per la constància i dedicació  dels esportistes de diferents modalitats”. El regidor també ha animat "tothom que puga acollir-se als ajuts a  presentar-se".

Es podran acollir a aquestes subvencions els esportistes que practiquen:

-  Esports olímpics:

- Esports d'equip (futbol, bàsquet, handbol, voleibol, etc.).

- Esports individuals (atletisme, natació, bàdminton, etc.).

- Esports de combat (judo, lluita, etc.)

-  Esports no olímpics (escacs, motociclisme, frontenis, etc.).

-  Esports autòctons (birles, etc.).

El període de presentació de sol•licituds i de la justificació és del 27 de novembre al 10 de desembre de 2020. La sol•licitud i la documentació requerida s’han de presentar de forma telemàtica a través de l'IdCat Mòbil, preferentment, o al Registre de l’Ajuntament d’Alcanar.

>> Aquí t'expliquem com donar-te d'alta a l'IdCat Mòbil.

>> Per a presentar la sol·licitud electrònicament s'ha d'accedir a aquest enllaç.

>> Per a presentar la sol·licitud de forma presencial s'ha de descarregar la documentació a aquest enllaç.

Podran sol•licitar aquestes subvencions els esportistes d'Alcanar que complisquen, en la data d'aprovació de les bases, entre altres requisits, els següents: estar empadronat a Alcanar i haver-ho estat com a mínim tres dels últims cinc anys; pertànyer a un club esportiu federat en la corresponent federació esportiva (si es pertany a un club de fora d’Alcanar i al nostre municipi hi ha un club a la mateixa categoria, no es podrà ser beneficiari de les beques); tenir la corresponent llicència federativa, i no percebre en concepte laboral o esportiu uns ingressos superiors al salari mínim interprofessional, d'acord amb el Decret 1077/2017, del 29 de desembre.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar