Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Noves xarxes socials de l'ajuntament a facebook i twitter

Noves xarxes socials de l'ajuntament a facebook i twitter

| Mitjans de comunicació

L’Ajuntament d'Alcanar aposta per les xarxes socials, i per això treballem i treballarem al llarg del present mandat. La capacitat que aquestes xarxes tenen per apropar l’Administració a la ciutadania ajuda a complir uns dels principals objectius del consistori, el d’informar de manera transparent sobre les decisions i gestions que realitzem a diari i el d'establir un canal estable de comunicació amb la ciutadania.

Per aquest motiu, s’ha apostat per crear dos perfils institucionals a dues xarxes socials amb rellevància social, Facebook i Twitter. D'aquesta manera, l'actual pàgina de Facebook de la Regidoria de Participació Ciutadana ha passat a ser la pàgina institucional de l'Ajuntament d'Alcanar (Ajuntament d'Alcanar). A partir d'ara, aquesta englobarà la totes les regidories i anirà integrant progressivament totes les pàgines vinculades al consistori que existeixen en l'actualitat.

L'objectiu és que des d'una mateixa xarxa social qualsevol persona pugui accedir a totes les activitats i serveis que es porten a terme des de l'Ajuntament, d'una manera més senzilla i còmoda. A més, es continuarà amb la mateixa línia de treball, a través d'aquesta pàgina s'atendran els comentaris i inquietuds de la ciutadania amb el menor temps possible.

També volem apostar per la informació d'immediatesa, per aquest motiu hem creat un nou perfil a Twitter (@AlcanarAJ) que vol ser un element més per fer arribar els nostres missatges al màxim de veïns i veïnes  i per interactuar-hi.

La pàgina de Facebook d'Alcanar Turisme i el perfil de Twitter @Alcanarturisme seguiran actives, ja que també van destinades a promocionar el turisme cap a un sector de la població que resideix sobretot fora del poble.

Així doncs, us convidem a seguir la nova pàgina de Facebook de l'Ajuntament d'Alcanar (Ajuntament d'Alcanar) i el nou perfil de Twitter (@AlcanarAJ).

 

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al butlletí digital

Enviant aquestes dades s'accepta nostra Política de privacitat