Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Nova convocatòria de subvencions per a entitats esportives 2020

Nova convocatòria de subvencions per a entitats esportives 2020

| Esports

L'Ajuntament d'Alcanar, a través de la Regidoria d’Esports, ha obert una nova convocatòria de subvencions adreçades a les entitats esportives del municipi. L’objectiu d’aquestes ajudes és contribuir a finançar projectes i activitats executades l’any 2019 destinades a fomentar l’esport local.

Enguany la partida d'aquesta subvenció ascendeix als 25.000 euros, s'ha incrementat malgrat el context excepcional de la covid-19, "una mostra de l'aposta del consistori per fomentar la vida esportiva i associativa del municipi", explica Jordi Bort, regidor de l'àrea.

Se’n poden beneficiar les persones físiques o jurídiques que hagen de realitzar l'activitat que en fonamenta l’atorgament, sempre que no estiguen afectades per cap de les prohibicions que estableix l'article 13 de la Llei de l’Estat 38/2003, del 17 de novembre, general de subvencions. Per a poder optar a la subvenció, cal estar inscrit en el registre d'entitats municipals de l'Ajuntament amb una antiguitat mínima de sis mesos.

El període de presentació de les sol·licituds és de l'1 al 20 de novembre de 2020.

>> La documentació necessària per a presentar la sol·licitud es pot consultar i descarregar en aquest enllaç de la seu de transparència de l'Ajuntament. 

Per tal d’evitar l’aglomeració de les entitats sol•licitants d'aquests ajuts, la sol·licitud s'ha de fer de manera digital a través de l'aplicació idCAT Mòbil. 

>> Aquí s'explica com descarregar l'aplicació IdCAT Mòbil. 

>> Una vegada ja s'ha activat l'IdCAT Mòbil, es pot començar a tramitar la sol·licitud de la subvenció de forma digital a través d'aquest enllaç de la seu electrònica de l'Ajuntament.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar