Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Més propostes i mocions del ple de novembre

Més propostes i mocions del ple de novembre

| El Ple

El ple municipal del dijous 28 de novembre va aboradar diferents aspectes. Un dels punts polèmics va ser la moció de la CUP en rebuig de la llei Aragonès per considerar que consolida i obre la porta a noves privatitzacions de serveis públics. La moció no es va aprovar perquè només va rebre el suport dels dos regidors de la CUP i de Desperta’t, ERC i Junts per Alcanar van votar en contra i el PSC es va abstenir. Però el debat entre l’alcalde d’Alcanar, Joan Roig, i la regidora de la CUP, Èrica Bel, es va allargar bastant .

 

La resta de mocions aprovades van ser les d’ERC contra les violències masclistes, en reconeixement a la dona del món rural i pesquer i per l’eliminació de la taxa rosa i per la bonificació de productes d’higiene femenina. Mentre que la moció de Desperta’t de petició d’inici dels tràmits per al a redacció dels projectes d’expropiació i urbanització dels terrenys per a l’ampliació del camí de Virol, camí del carreró i la nova obertura del vial N340 al carrer Marjal es va acabar retirant.

 

La resta de propostes que van tirar endavant són les de modificació de l’ordenança fiscal de la llicència d’obertura d’establiments i activitats, l’impost sobre l’increment del valor dels terrenys de naturalesa urbana i la modificació de l’ordenança fiscal del servei de bàscula que incrementa el preu de la fitxa d’un euro a un euro i mig posant-ho al nivell d’altres pobles. També es va aprovar una pròrroga del Pla Local de Joventut d’Alcanar i una altra pròrroga del Pla Local de Polítiques de Dones d’Alcanar. D’altra banda des d’urbanisme es va aprovar la modificació puntual del pla general d’ordenació urbana a Montecarlo i l’altra sobre el pla especial urbanístic del front marítim de les Cases. També la tramitació inicial del Plànol de Delimitació de Mesures de Prevenció dels incendis forestals i de suspensió provisional en les zones afectades per la modificació del mapa de capacitat acústica d’Alcanar.

 

Font: Alcanar Ràdio.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al butlletí digital

Enviant aquestes dades s'accepta nostra Política de privacitat