Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Les restriccions esportives obliguen els clubs d'Alcanar a anul•lar o modificar entrenaments

Les restriccions esportives obliguen els clubs d'Alcanar a anul•lar o modificar entrenaments

| Esports

Les  restriccions al sector esportiu per contenir la Covid-19 han obligat les entitats esportives a anul·lar o modificar entrenaments. Les mesures, vigents des del 7 de gener i per ara vigents, com a mínim, fins al 8 de febrer, contemplen el tancament d'equipaments esportius tancats, obertura d'instal·lacions a l'aire lliure però amb aforament del 50% amb control d'accés, tancament de vestidors i amb un màxim de sis persones en l'activitat de grup. Mesures que segons ha indicat el regidor d'esports, Jordi Bort, "fan pràcticament impossible la pràctica d'esports grupals". En el cas d'Alcanar el pavelló municipal d'esports està tancat mentre que es mantenen obertes les pistes de la Fanecada i de les Cases.

Si parlem de casos concrets en aquests moments, per exemple, no hi ha entrenaments de l'equip masculí i femení de futbol, entre altres. Sí que hi ha entitats que han recuperat el format d'entrenament en línia.

El regidor ha explicat que una altra de les restriccions que més afecten és el confinament municipal que fa que "esportistes i entrenadors d'altres pobles no es puguen desplaçar a Alcanar."

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar