Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Les festes majors presenten a la pubilla major i l'hereu major infantil

Les festes majors presenten a la pubilla major i l'hereu major infantil

| Festes majors

Laia Reverter Curto
Pubilla major

La Laia és una jove canareva de dèsset anys, estudiant de segon de batxillerat d'humanitats i ciències socials a l'Institut Sòl-de-Riu. Les passades Festes del Remei va ser proclamada pubilla major en representació de la Banda Municipal de Música d’Alcanar. Lluny queden aquelles Quinquennals del 2009 en què va ser escollida pubilla infantil i que sempre ha considerat l’experiència més bonica de la seua vida.

Lluitadora, forta, humil i amiga dels seus amics, així és com es defineix la Laia. Com a bona estudiant que és, en el futur es veu treballant del que més li agrada: en el món de la justícia, com a criminòloga o bé com a mossa d’esquadra.

Enamorada del seu poble, un dels racons més especials per a ella és l’Ermita del Remei, on assegura haver passat molts moments feliços de la seua infància, acompanyada dels seus pares, que sempre han tingut una gran devoció per la Mare de Déu del Remei.

Juan Agustín Chillida Carrasco
Hereu major infantil

Juan Agustín té nou anys i enguany cursa tercer de primària a l’Escola Joan Baptista Serra. El fet d’haver estat elegit hereu major infantil li ha permès de viure les Festes del Remei a primera línia.

La proclamació de les pubilles i els hereus i la pujada en bicicleta a l’Ermita han estat els actes que més li han agradat de tota la programació.

En el seu temps lliure l’apassiona ballar, tocar la flauta i escoltar música, en especial el seu cantant preferit, Álvaro Soler. Confessa que no li agrada el futbol i que és un gran seguidor del programa de televisió Good talent.

El lloc que més li agrada del municipi és la platja de les Cases, on d’estiu no es cansa de nadar i nadar. Sobretot quan la mar està revolta, perquè l’enxisa que l’arrosseguen els colls, mentre ensomia que un dia o altre podria arribar a convertir-se en un destacat surfista. A la pregunta “què vols ser quan sigues gran?”, respon que li agradaria ser policia.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al WhatsApp

Subscriu-te al servei d'avisos de WhatsApp de l'Ajuntament d'Alcanar al 627827078