Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies La platja Les Cases d’Alcanar- Marjal aconsegueix la Bandera Blava 2017, un guardó que s'obté per 23è any consecutiu

La platja Les Cases d’Alcanar- Marjal aconsegueix la Bandera Blava 2017, un guardó que s'obté per 23è any consecutiu

| Medi Ambient, Turisme

El jurat internacional Bandera Blava 2017 ha concedit de nou el guardó per a la platja Les Cases – Marjal, enguany ja sumem 23 anys consecutius rebent-lo. A Catalunya han estat 95 platges les que han rebut el guardó, mentre que a les Terres de l’Ebre han estat 11.

El distintiu Bandera Blava l’atorga un tribunal internacional de la FEE (Fundació d’Educació Ambiental), amb la col•laboració de l’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor (Adeac), que gestiona la campanya a l’Estat espanyol. El guardó, reconegut a nivell internacional, valora i premia la gestió ambiental i la seguretat, les instal•lacions i la prestació òptima dels serveis i la informació i l’educació ambiental, així mateix exigeix a les platges una qualitat de l’aigua excel•lent.

L'obtenció d'aquesta qualificació és el resultat de les mesures de gestió a les zones de bany, les millores en els sistemes de sanejament implantats en els municipis costaners i les mesures de control i inspecció del medi hídric.

Tanmateix, cal destacar que durant l'estiu de 2016 de les zones de bany litorals de la Martinenca, el Maricel i les Cases d’Alcanar- Marjal han obtingut una qualitat microbiològica de l'aigua excel·lent, segons el balanç de final de temporada de bany dut a terme per l'Agència Catalana de l'Aigua, i enguany s'espera repetir els mateixos resultats.

Jordi Bort, regidor de Medi Ambient i Salut, considera que és una molt bona notícia poder gaudir de la Bandera Blava 2017 i que representa "un valor afegit al nostre litoral preciós. Sens dubte, és un exemple més de la nostra aposta ferma per a la qualitat de les platges i espais, i per tant, animo tothom a gaudir-los".

Per la seva banda, Jordi Monfort, regidor de Turisme mostra la seva satisfacció per la revalidació d'aquest guardó que "un any més, és un excel•lent aliat per a donar el tret de sortida a la temporada estiuenca i turística".

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al butlletí digital

Enviant aquestes dades s'accepta nostra Política de privacitat