Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies La 13a Pujada al Montsià consolida la participació de canareus i canareves

La 13a Pujada al Montsià consolida la participació de canareus i canareves

| Esports

Els esportistes Ana Ferreres i Julen Calvó es van proclamar el diumenge 29 de setembre campions de la cursa absoluta de la 13a Pujada al Montsià - Memorial Francesc Bort “Madro”.  Ferreres va aconseguir el primer lloc amb un temps de 3.30.33, mentre que Calvó ho va fer amb un temps de 2.27.24. A Calvó el va seguir Tomàs Buitrago amb 2.31.53 i David Sans amb 2.38.43. A Ferreres la van seguir Sandra Vidiella amb 3.43.04 i Hel·lena Drago amb 3.45.29. 

En total van ser 311 els esportistes que van participar en les diferents modalitats de la cursa, en què tot va sortir segons les previsions. Jordi Bort, regidor d'Esports de l'Ajuntament i membre de l'organització, es mostra encantat “pel planter de corredors que puja, per tota la participació de canareus i canareves i, especialment, per les persones com l'Èlia, Ramon o Andreu, que van fer pòdium”. De cara a l’any vinent recalca que “possiblement la sortida canviarà d’hora, de les 9 a les 8, perquè així no fa tanta calor”.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al WhatsApp

Subscriu-te al servei d'avisos de WhatsApp de l'Ajuntament d'Alcanar al 627827078