Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies L’Ajuntament instal·la dos desfibril·ladors més al municipi

L’Ajuntament instal·la dos desfibril·ladors més al municipi

| Salut

L’Ajuntament d’Alcanar ha instal·lat aquesta setmana dos desfibril·ladors externs automàtics (DEA) al municipi, concretament a la plaça de l’Ajuntament i a la urbanització Serramar, a Alcanar-Platja. La compra s'ha realitzat a través de la subvenció de la Diputació de Tarragona.

Es tracta d’un pas més en la línia de treball encetada per fer d’Alcanar un municipi cardioprotegit. En total, hi ha instal·lats 11 desfibril·ladors al terme municipal. “La instal·lació d’aquests desfibril·ladors fa més segur el nostre municipi i permet que tots els veïns i veïnes puguin gaudir de les instal·lacions municipals amb la màxima seguretat”, ha explicat el regidor d’Esports, Jordi Bort.

A més d’ampliar el nombre dels aparells DEA, l’Ajuntament realitzarà cursos de formació per tal de formar la població en aquesta matèria. “Impulsarem cursos de formació, campanyes de sensibilització i també d’informació per explicar als veïns i veïnes on estan ubicats els desfibril·ladors”, ha manifestat la regidora de Salut, Mercè Fischer, que ha destacat també la feina transversal que es duu a terme des de diferents regidories de l’Ajuntament per fer d’Alcanar un municipi cardioprotegit.

 

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al WhatsApp

Subscriu-te al servei d'avisos de WhatsApp de l'Ajuntament d'Alcanar al 627827078