Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies L’Ajuntament i els paradistes impulsen la campanya “Vine al mercat i et convidem al teatre”

L’Ajuntament i els paradistes impulsen la campanya “Vine al mercat i et convidem al teatre”

| Participació ciutadana, Cultura

L’Ajuntament d’Alcanar i els paradistes del mercat municipal ha engegat una altra campanya de promoció, en aquest cas “Vine al mercat i et convidem al teatre”, amb l’objectiu de fomentar aquest equipament, que ben aviat farà un any que es va renovar. En aquesta ocasió, l’Ajuntament ha tancat un acord amb el teatre auditori Felip Pedrell de Tortosa que permetrà als clients del mercat participar en el sorteig de dues entrades pels espectacles que formen part de la programació estable del Felip Pedrell.

Cadascuna de les parades del mercat municipal disposa d’unes butlletes que els compradors han d’emplenar i dipositar-les a l’urna que hi ha al mateix mercat per participar en el sorteig que es realitzarà de forma mensual a Alcanar Ràdio. Pel que fa al primer dels espectacles que se sortejarà correspon a l’obra “La importància de ser Frank”, una adaptació musical i festiva de la comèdia del dramaturg irlandès Oscar Wilde que tindrà lloc el pròxim 22 de març a les 22.00 hores.

“El passat mes de desembre vam realitzar una campanya de promoció vinculada a les jornades gastronòmiques de la clementina que va funcionar molt bé, vam vincular productes de proximitat amb gastronomia i ara hem decidit fer una aposta per la cultura amb aquesta campanya”, ha manifestat el regidor de Comerç de l’Ajuntament d’Alcanar, Jordi Monfort. Per la seua banda, el portaveu dels paradistes, Miquel Àngel Barrera, sosté que aquest tipus de promocions els ajuden a guanyar clientela. “La gent de la població en parla i es crea més ambient de mercat”, ha dit Barrera, que també ha destacat l’esforç del govern municipal per promocionar el mercat.

Pel que fa a les altres dues obres que es sortejaran la pròxima primavera seran: “Sàpiens” de Roc Esquius, que tindrà lloc el pròxim 12 d’abril a les 22.00 hores i “Shirley Valentine” de Willy Russell, que es representarà el 31 de maig a les 22.00 hores. La campanya “Vine al mercat i et convidem al teatre” continuarà després de l’estiu amb la programació de tardor de l’auditori Felip Pedrell.

>> Consulta el cartell.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al WhatsApp

Subscriu-te al servei d'avisos de WhatsApp de l'Ajuntament d'Alcanar al 627827078