Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies L’Ajuntament dobla la partida destinada als premis a esportistes locals

L’Ajuntament dobla la partida destinada als premis a esportistes locals

| Esports

Per segon any consecutiu, el govern municipal aposta per reconèixer el treball dels esportistes locals i dobla la partida de premis. D'aquesta manera, el consistori destinarà al voltant de 4.000 euros per al programa de subvencions dedicat exclusivament a premiar aquelles persones que destaquen en una modalitat esportiva.

Així, les bases dels premis tenen com a finalitat donar suport a la pràctica esportiva i facilitar la millora del rendiment dels esportistes per a optimar la seua participació en les competicions i aconseguir l'adequada tecnificació en la seua especialitat.

Cadascuna d'aquestes ajudes estarà dotada amb 500 euros com a màxim. El termini de presentació de les sol·licituds finalitza el pròxim 14 de novembre de 2017.

Jordi Bort, regidor d'Esports, es mostra satisfet per la iniciativa, que "ja va tenir una bona acollida l'any passat i que ha rebut un notable increment de peticions". Així mateix, destaca que les bases que la Junta de Govern Local va aprovar, en la sessió celebrada l’11 d'octubre, "són fruit de les reunions amb entitats i esportistes i, per tant, les seues aportacions es podran veure clarament reflectides en el document".

Característiques del premi

Es podran acollir a aquestes subvencions els esportistes que practiquen esports olímpics,  d'equip (futbol, bàsquet, handbol, voleibol, etc.), individuals (atletisme, natació, bàdminton, etc.), de combat (judo, lluita, etc.), no olímpics (escacs, motociclisme, frontenis, etc.) i autòctons (birles, etc.).

Així mateix, les subvencions podran ser sol•licitades pels esportistes d'Alcanar que reunisquen, en la data d'aprovació de les bases, els requisits següents:
- Estar empadronat a Alcanar, com a mínim un any abans de la data de presentació de la sol·licitud.
- Pertànyer a un club esportiu federat en la corresponent federació esportiva. Si es pertany a un club de fora d'Alcanar i en el nostre municipi existeix un club de la mateixa categoria, no es podrà ser beneficiari de les beques.
- Estar en possessió de la llicència federativa en la modalitat esportiva corresponent.
- No percebre ingressos superiors al salari mínim interprofessional, d'acord amb el Reial decret 1171/2015, del 29 de desembre, pel qual es fixa el salari mínim interprofessional per a l'any 2017.

Consulteu el contingut complet d'aquestes bases i els impresos necessaris per a presentar la sol·licitud. 

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar